Sport

Omul care l-a antrenat pe Bădescu înainte de debutul la echipa mare a Rapidului: „Ăsta e cuvântul care-l caracterizează”

Alex Ioniță I l-a antrenat pe Robert Bădescu înaintea debutului la echipa mare a Rapidului și dezvăluie ce cuvânt îl caracterizează pe tânărul fundaș.
09.03.2024 | 17:00
Omul care la antrenat pe Badescu inainte de debutul la echipa mare a Rapidului Asta e cuvantul carel caracterizeaza
Omul care l-a antrenat pe Bădescu înainte de debutul la echipa mare a Rapidului: „Ăsta e cuvântul care-l caracterizează”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Ioniță I este antrenor la Centrul de Copii și Juniori de la Rapid, iar sub comanda lui l-a avut și Robert Bădescu. Fostul jucător din Giulești dezvăluie că fundașul stânga care l-a înlocuit cu succes pe Andrei Borza este foarte calm, în ciuda vârstei fragede.

Alex Ioniță I, omul care l-a antrenat pe Bădescu înainte de debutul la echipa mare a Rapidului: „Ăsta e cuvântul care-l caracterizează”

Suspendarea lui Andrei Borza după escapada de la Iași l-a propulsat pe Robert Bădescu în primul „11” al lui Cristiano Bergodi. Fundașul stânga a avut un debut de vis pe stadionul Giulești, unde a marcat în victoria cu 4-1 în fața celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Alex Ioniță I l-a antrenat pe Robert Bădescu la juniorii celor de la Rapid și îl cunoaște foarte bine pe jucătorul giuleștenilor. Acesta spune că s-a obișnuit cu atmosfera din Giulești, iar tânărul nu are probleme cu presiunea creată de suporteri.

„L-am și antrenat pe Bădescu. A făcut un pas mare într-o presiune care face și jucătorii experimentați să clacheze, dar fiind din academie este obișnuit cu această atmosferă. A mai stat și de câteva ori pe banca Rapidului înainte să debuteze era obișnuit cu atmosfera.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care l-am dorit pentru el este să fie sănătos și să joace cum știu că poate să joace. Am vorbit cu colegii mei, pentru că în ultimul an a fost antrenat de Octavian Chihaia. Se vede că a avut o îndrumare corectă”, a spus Alex Ioniță I.

Ce cuvânt îl caracterizează pe Robert Bădescu: „Este incredibil”

Alex Ioniță I mărturisește că Robert Bădescu știe să gestioneze situațiile cu calm, chiar dacă are doar 19 ani. Acesta este de părere că va avea un viitor strălucit în Giulești, după ce l-a văzut în teren cu UTA Arad și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Mai avem jucători în academie la fel de talentați și sunt sigur că vor avea șansa lor să joace pentru echipă. Calm este cuvântul care îl caracterizează, indiferent de situație își păstrează aceeași stare de spirit. Pentru un copil de 19 ani este incredibil.

Pentru un copil și pentru un fundaș stânga sa dai gol la meciul de debut și echipa să câștige este ceva de vis. Visul lui de ani de zile în care se tot gândea că va avea șansa să joace pentru Rapid în Giulești s-a îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Cariera lui de fotbalist pot spune că a început cu adevărat”, a declarat fostul jucător al Rapidului la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți a săptămânii.

INCREDIBIL! Robert Badescu, PORTRET NEFARDAT facut de omul care l-a antrenat la Rapid

ADVERTISEMENT