Sport

Omul care-l laudă fără perdea pe Nicolo Napoli. L-a prins în ”primul mandat”!

Nicolo Napoli este un nume de referință atunci când vine vorba de fotbalul din Craiova. Italianul și-a pus amprenta asupra echipei lui Mititelu și a ajuns celebru pentru numărul record de mandate avute.
19.10.2023 | 09:35
Omul carel lauda fara perdea pe Nicolo Napoli La prins in primul mandat
Omul care-l laudă fără perdea pe Nicolo Napoli. L-a prins în ”primul mandat”! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mugur Bolohan a avut ocazia să lucreze cu Nicolo Napoli în sezonul 2004-2005. Atunci, cei doi s-au întâlnit la Craiova. Napoli i-a lăsat o impresie bună lui Bolohan, care a apreciat abordarea diferită a antrenamentelor. Sezonul trecut, Napoli a antrenat-o pentru a 8-a oară pe FCU Craiova. 

Mugur Bolohan a fost pregătit de Nicolo Napoli

“M-am dus cu actele la Craiova. Ăia înnebuniți, mi-au dat cât am cerut. Mi-au dat contract pe 6 luni plus 3 ani. Era, cred, primul mandat al lui Napoli. Altfel de a lucra, italian, omul meseriaș, mi-a plăcut”, a declarat Mugur Bolohan.

ADVERTISEMENT

“Adică era o schimbare față de ceea ce erai tu obișnuit? Chiar dacă lucrasei cu Mircea Lucescu și Cornel Dinu?”, a întrebat moderatorul emisiunii “Suflet de rapidist”, Robert Niță.

Mugur Bolohan nu s-a bucurat prea mult de antrenamentele lui Nicolo Napoli. Italianul a fost schimbat la scurt timp cu Mircea Rednic. Rednic activează în continuare în Superligă și o pregătește pe UTA Arad, formație aflată pe locul 14 în clasament.

ADVERTISEMENT

Napoli a fost înlocuit de Rednic

“Puțin altfel, da. Omul era super profesionist, își făcea treaba. Nu prea vorbea cu jucătorii, dar avea ce îi trebuia, mai ales nebunia aia de care ai nevoie la Craiova. Dar, din păcate, după 7-8 etape, l-au înlocuit cu Mircea Rednic.

Cu care eram coleg, jucasem la Rapid. El a venit și a avut o chestie, a vrut să-i înlăture pe cei mai în vâstă. Eu stăteam cu Stângă, cu Iordache. Când era de treabă eu eram primul la treabă, când e de distracție eram primul.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic mi-a zis că trebuie să aleg să fiu cu el. Eu i-am zis că am fost colegi, că eu nu am ce să aleg. Că eu sunt cu echipa pentru că aici sunt. Eu credeam că bate apropouri la trecut.

Plus că eu aveam încă trei ani contract și contract bun, aș vrea să fie în regulă. Am terminat campionatul destul de bine, pe locul 3 sau ceva de genul. Lui i-a prelungit contractul, eu aveam trei ani, dar m-au sunat să îmi spună că antrenorul nu mă mai vrea”, a completat Mugur Bolohan.

ADVERTISEMENT

„Suflet de Rapidist” se vede doar pe www.fanatik.ro, după FANATIK SUPERLIGA, în fiecare marți, de la ora 13:30,. În premieră, ediția care îl care ca invitat special pe Mugur Bolohan poate fi urmărită în această zi de joi, de la ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Bolohan a fost pregatit de Napoli

ADVERTISEMENT