Sport

Omul de încredere al lui Adrian Mititelu, vinovat de eșecul suferit de FC U Craiova: „Am greșit total schimbările!”

Florin Drăgan, omul de încredere al lui Adrian Mititelu, se consideră principalul vinovat pentru înfrângerea suferită de FC U Craiova cu Oțelul, scor 0-2.
22.09.2023 | 21:10
Omul de incredere al lui Adrian Mititelu vinovat de esecul suferit de FC U Craiova Am gresit total schimbarile
Florin Drăgan a tras concluziile după FC U Craiova - Oțelul, scor 0-2. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a pierdut meciul cu Oțelul Galați, scor 0-2 în meciul care a deschis etapa cu numărul 10 din SuperLiga. După două victorii fără gol primit, oltenii au cedat fără replică în fața echipei lui Dorinel Munteanu, aflată la prima victorie de la revenirea pe prima scenă. Florin Drăgan și-a făcut autocritica după fluierul de final.

Omul de încredere al lui Adrian Mititelu, vinovat de eșecul suferit de FC U Craiova: „Am greșit total schimbările!”

FC U Craiova a avut mai multe șanse de a marca în prima repriză, însă tabela a rămas nemodificată până la pauză. A doua repriză le-a aparținut în totalitate gălățenilor, care au punctat prin Fatai și Bodișteanu. Florin Drăgan, antrenorul interimar al lui FC U Craiova, consideră că schimbările sale au fost total neinspirate.

ADVERTISEMENT

”Două reprize total diferite. Nu am reușit să tranșăm din prima repriză. O repriza a doua foarte slabă. Schimbările mele, total neinspirate. M-am grăbit, trebuia să mai aștept. Echipa arăta bine, era organizată.

Repet, schimbări total neinspirate. Cred că am dominat jocul în prima repriză, să închidem jocul la 1-0, 2-0. Ne-am pierdut concentrarea, nici nu am atacat, nici nu ne-am apărat.

ADVERTISEMENT

Ne-a lipsit concentrarea în careul advers. În repriza a doua nu am reușit să ne ridicăm la același nivel. Domnul Mititelu este dezamăgit și are dreptate”, a declarat Florin Drăgan.

Dragoș Albu, dezvăluiri despre Adrian Mititelu după FC U Craiova – Oțelul 0-2: „E normal să fie supărat”

Supărarea e mare în tabăra oltenilor, iar după fluierul de final Adrian Mititelu a mers la vestiare extrem de dezamăgit. Dragoș Albu a dezvăluit că patronul nu aștepta ca echipa sa să piardă cu Oțelul pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Era normal să fie supărat, cum suntem cu toții. Ne-a spus acest lucru, că nu se aștepta să luăm bătaie de la Oțelul, cu tot respectul pentru ei, însă e o echipă nou-promovată și nu aveam voie să pierdem acest meci acasă”, a spus Dragoș Albu.

FC U Craiova a suferit a patra înfrângere din șase partide disputate pe teren propriu în SuperLiga. Oltenii au suferit eșecuri împotriva FCSB (1-3), U Cluj (3-4), Rapid (3-5) și Oțelul (0-2), și au câștigat cu FC Voluntari (3-1) și Farul (4-0).

ADVERTISEMENT

Înaintea fluierului de start, FC U Craiova și-a prezentat noua siglă. Pentru olteni urmează derby-ul cu Dinamo din prima etapă a grupelor Cupei României, marți, 26 septembrie, ora 21:00.

ADVERTISEMENT