Sport

Omul de lângă Bergodi la conferința-vulcan, dezvăluiri senzaționale: „În sală era o familie cu copilul. Era speriat!”

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a făcut câteva dezvăluiri senzaționale despre momentul tensionat de la conferința de presă a lui Cristiano Bergodi.
16.04.2024 | 15:52
Omul de langa Bergodi la conferintavulcan dezvaluiri senzationale In sala era o familie cu copilul Era speriat
Ofițerul de presă al Rapidului, despre izbucnirea lui Bergodi. Sursa Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a izbucnit la conferința de presă de după meciul Rapid – Sepsi, scor 0-1. Lucian Ionescu a fost lângă antrenorul italian la masă atunci când momentul tensionat a avut loc, iar acesta a făcut câteva dezvăluiri senzaționale.

Omul de lângă Bergodi la conferința-vulcan, dezvăluiri senzaționale: „În sală era o familie cu copilul. Era speriat!”

La SUFLET DE RAPIDIST, Lucian Ionescu a făcut câteva dezvăluiri senzaționale despre conflictul lui Bergodi de la conferința de presă. Antrenorul italian a intrat într-o polemică cu un jurnalist, iar apoi aceștia au continuat discuția și în privat, pe același ton.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă se afla și o familie cu un copil, iar ofițerul de presă al Rapidului a mărturisit că acel copil era foarte speriat. Familia respectivă a fost invitată pentru a trăi o experiență inedită, însă lucrurile au luat o altă întorsătură.

“Este prima oară în cariera mea când asist la așa ceva. Cristiano era foarte nervos și supărat. Era firesc ca mentalul lui să fie așa. I s-au pus niște întrebări care nu i-au picat bine și la un moment dat s-a intrat într-un fel de polemică cu el și s-a aprins.

ADVERTISEMENT

Ce m-a dezamăgit pe mine la toată situația, nu era că era Bergodi, jurnaliștii și că ieșise așa un conflict, dar m-a durut foarte tare că la conferința de presă era o familie cu un copil. Copilul ieșise pe teren cu jucătorii de mână și se aflau la conferința de presă pentru experiență, să se bucure de ceva inedit.

Priveam la acel copil care părea speriat. Nu mi-a picat bine și am încercat și eu aplanez. La o conferință de presă, jurnaliștii întreabă și primesc sau nu primesc răspunsuri. Asta înseamnă o conferință.

ADVERTISEMENT

Se intrase într-o polemică care nu e normală la o conferință. Cristiano a încercat să îi explice tot pe un ton ridicat că își susține ideea. Și i-a explicat că nu se pricepe la fotbal pentru că nu a avut jucătorii ăia și tot așa.

Eu speram să se liniștească lucrurile, iar într-un final s-au liniștit. Era o situație jenantă și pentru mine, pentru că nu puteam să fiu bodyguard. Oricum nu s-a ajuns acolo”, a mărturisit Lucian Ionescu, la SUFLET DE RAPDISIT.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu, despre jurnaliștii petroliști

“Am mai trăit un moment în carieră așa care mi s-a părut ciudat. Era antrenor la Rapid Ionel Ganea. Am avut conferință de presă după un meci la Ploiești care se terminase 0-0, dominase Petrolul. În sala de conferințe erau toți ziariștii petroliști, cu fularele de gât.

Ceea ce mi se pare inacceptabil. Nu mai erau întrebări. Spuneau lucruri de genul: ‘Domnule Ganea, recunoașteți că trebuia să fiți bătuți?’. Am zis atunci că nu mi se pare că e conferință de presă și l-am rugat pe domnul Ganea să plecăm”, a mai povestit ofițerul de presă al Rapidului.

“Reporterii trebuie să aibă respect”

“E o chestie pe care nici eu nu o accept. Eu am respect față de toată lumea, dar cred că și reporterii ar trebui să aibă respect. Este foarte urât ce s-a întâmplat. Tu ca și antrenor nu ai voie să vorbești urât cu un reporter, dar nici el cu tine. Reacția lui Cristiano Bergodi este perfect normală. Nu poți să i te adresezi așa unui om”, a fost și mesajul lui Costin Lazăr, la SUFLET DE RAPIDIST.

Ofițerul de presă al Rapidului, despre izbucnirea lui Bergodi

ADVERTISEMENT