Sport

Omul din cauza căruia Paul Papp ar putea fi dat afară de Universitatea Craiova rupe tăcerea: „A jucat foarte murdar”

Paul Papp (32 de ani) are zilele numărate în Bănie. Totul după ce a primit cartonaș roșu la pauza meciului U Craiova - Beer Sheva 1-1. Victima fundașului român a făcut lumină în presa din Israel.
19.08.2022 | 14:00
Omul din cauza caruia Paul Papp ar putea fi dat afara de Universitatea Craiova rupe tacerea A jucat foarte murdar
Omul din cauza căruia Paul Papp ar putea fi dat afară de Universitatea Craiova rupe tăcerea: „A jucat foarte murdar”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Paul Papp e pe cale să fie dat afară de la Universitatea Craiova, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Stoperul a înfuriat conducerea olteană după ce a fost eliminat între cele două reprize ale meciului cu Hapoel Beer Sheva, manșa tur a play-off-ului Conference League.

Paul Papp ar putea fi dat afară de Universitatea Craiova. Cum se apără „inamicul” fundașului român

Paul Papp a luat cartonașul roșu, după ce și-a lovit un adversar pe tunelul de acces. După meci, stoperul în vârstă de 32 de ani a fost desființat de către antrenorul Mirel Rădoi și președintele Sorin Cârțu. 

ADVERTISEMENT

Itay Shechter, atacantul oaspeților, a fost „victima” lui Papp la vestiarele stadionului din Severin. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a povestit în presa din Israel ce s-a întâmplat pe tunelul de acces, dar și cum s-a comportat stoperul Universității Craiova în primele 45 de minute.

„Pe tot parcursul meciului a jucat foarte murdar şi i-a înjurat pe jucătorii noştri. Am mers la pauză să-l avertizez să joace mai curat şi mai calm, iar el m-a împins, aşa că arbitrul i-a arătat roşu. N-a încetat să-i înjure pe jucătorii noştri”, a spus Itay Shechter pentru israelhayom.co.il.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu s-a dezlănțuit la adresa lui Papp: „El e bătăuș”

Sorin Cârțu a declarat că a plecat de la stadion la pauza meciului cu Beer Sheva, enervat la culme de gestul lui Paul Papp, pe care l-a criticat extrem de dur.

„Stau o primă repriză să văd că nu avem cu neșansă două goluri avantaj și, pe urmă, să stau să tremur după gestul lui Papp? Că așa vrea Papp? În loc să venim cu o atitudine pozitivă, te apuci să faci pe Rambo pe culoar. Băi, ai 33 de ani, bă, băiatule! Ai familie acasă, cum să faci așa ceva? A lovit un adversar.

ADVERTISEMENT

Că l-a împins, că nu știu ce, dar am înțeles că i-a dat tare. El e bătăuș. Avem orgolii, dar când ne bate cineva tot pe greșeli de tip Papp… Am pretenții de la el, să fie jucătorul care coordonează defensiva. E posibil așa ceva?

De nouă ani așteptăm șansa asta, să avem posibilitatea să jucăm și să avem o imagine europeană și Papp ce face? Am făcut atâtea apeluri, să conștientizeze fiecare secundă din cele două meciuri. Tot s-a pierdut pe superficialitate și anul trecut.

ADVERTISEMENT

Noi avem posibilitatea să rotunjim bugetul ca să-ți facem ție, domnule Papp, salariul mare, că nu cred că aveai la Sivasspor salariu așa mare. Noi așteptăm de nouă ani momentul ăsta și tu ce faci? Îți bați joc! Ce explicație să aibă?”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova: 1,91 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT