Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul numărul 1 de la CFR e la final de contract! „Vorbește cu Deac și cu Camora și vezi cum se face”

Cristi Balaj este omul numărul 1 de la CFR Cluj, iar președintele este pe final de contract cu gruparea din Gruia. Ce i-a sugerat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.
12.03.2024 | 10:39
Omul numarul 1 de la CFR e la final de contract Vorbeste cu Deac si cu Camora si vezi cum se face
Omul numărul 1 de la CFR e la final de contract! „Vorbește cu Deac și cu Camora și vezi cum se face”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Contractul dintre CFR Cluj și Cristi Balaj expiră la sfârșitul lunii iunie 2024, iar președintele grupării din Gruia nu a primit încă o ofertă de prelungire. Andrei Vochin i-a sugerat să îi întrebe pe Ciprian Deac și Mario Comora pentru a afla „secretul” șederii în Ardeal.

Cristi Balaj, omul numărul 1 de la CFR Cluj este pe final de contract: „Vorbește cu Deac și cu Camora și vezi cum se face”

Neluțu Varga pregătește o primă imensă pentru jucătorii de la CFR Cluj dacă câștigă titlul din SuperLiga. Patronul ardelenilor este gata să scoată din buzunare o sumă record pentru România, iar elevii lui Adrian Mutu au un motiv în plus pentru a reintra în luptă cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a dezvăluit că așteaptă prelungirea contractului cu CFR Cluj de la Neluțu Varga până la câștigarea titlului. Omul numărul 1 din Gruia are o înțelegere cu „feroviarii” valabilă până în luna iunie 2024.

„Îmi expiră contractul la vară, s-ar putea să nu îl mai prind. Avem contract până în iunie și nu am primit reînnoirea”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac și Mario Comora și-au prelungit deja contractul cu CFR Cluj, iar Andrei Vochin i-a sugerat lui Cristi Balaj să vorbească cu veteranii ardelenilor în privința problemei lui: „Vorbește cu Deac și cu Camora”.

Cristi Balaj, pe viață la CFR Cluj: „Vedem cât trăim”

Cristi Balaj nu își face griji în ceea ce privește prelungirea contractului cu CFR Cluj. Președintele ardelenilor a reușit să schimbe din temelii gruparea din Gruia și să reducă bugetul, astfel încât Neluțu Varga să aibă cât mai puține griji financiare.

ADVERTISEMENT

Președintele celor de la CFR Cluj a mărturisit că Neluțu Varga îl dorește pe viață în conducerea formației din Gruia. Acesta are și un mesaj pentru patronul „feroviarilor”, dar și ceilalți finanțatori din SuperLiga.

„Să întreb cum au făcut ei? Domnul Varga spunea că o să fiu pe viață la CFR Cluj, dar acum să vedem cât trăim. Este într-o perioadă în care are multe proiecte noi și de succes în care a investit. Să investești și în fotbal nu este la îndemâna oricui.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți oameni care ar putea să facă ceva pentru sportul de performanță și întorc spatele. Indiferent dacă vorbim de domnul Varga, Șucu, Gigi Becali, Gică Hagi, Rotaru și Mititelu trebuie apreciați. Deocamdata nu trădez pentru că stau lângă un om care are un suflet mult prea mare și a investit mult”, a mai spus Balaj.

Omul numărul 1 de la CFR Cluj e pe final de contract

ADVERTISEMENT
Tags: