Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii tari despre atacantul de Champions League al lui Gigi Becali. „A dat gol cu Luis Enrique antrenor la Barca”. Care e prețul

Gigi Becali a făcut lista de transferuri pentru Champions League şi unul dintre jucătorii doriţi este Rafa Mujica, fost jucător la Barcelona.
08.04.2024 | 12:40
Detalii tari despre atacantul de Champions League al lui Gigi Becali A dat gol cu Luis Enrique antrenor la Barca Care e pretul
Detalii tari despre atacantul de Champions League al lui Gigi Becali. „A dat gol cu Luis Enrique antrenor la Barca”. Care e prețul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este aproape de a câştiga primul titlu după 9 ani în SuperLiga. Gigi Becali a făcut deja lista de transferuri pentru marele vis: calificarea în grupele UEFA Champions League.

Detalii tari despre atacantul de Champions League al lui Gigi Becali: “Pe 2,5 miloane de euro l-ar putea lua”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că unul dintre jucătorii ochiţi de Gigi Becali este Rafa Mujica, fost jucător al Barcelonei, actualmente la Arouca, în Portugalia, acolo unde traversează un sezon excelent. Gabi Safta a dat detalii despre ţinta lui Gigi:

ADVERTISEMENT

“Rafa Mujica a câştigat Champions League cu Barcelona în anul 2018 în Youth League. A dat gol pentru prima echipă cu Leicester când Luis Enrique a fost antrenor la Barcelona. 

Am vorbit cu Florin Vulturar, are contract pe trei ani. Nu are clauză, pe 2,5 miloane de euro l-ar putea lua Gigi Becali. În 2019 a fost antrenat de Ernesto Valverde.

ADVERTISEMENT

A avut o ruptură, a stat 10 luni pe bară şi Valverde l-a readus în lot. Marcelo Bielsa l-a vrut la Leeds United, adică antrenori de antrenori. Are contract până în 2026.

Este de luat pentru Champions League cu cei de la FCSB”, a dezvăluit Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Niţă: “Acest jucător este o certitudine, nu o speranţă”

Robert Niţă a declarat că preţul de 2,5 milioane de euro este unul foarte bun pentru un jucător care vine ca certitudine la FCSB şi ar fi o adevărată lovitură pentru Gigi Becali:

“La 2,5 milioane de euro, cum spune domnul Vulturar, cred că este un preţ foarte bun dacă ţinem cont că 1 milion şi ceva a dat domnul Becali pe jucători din campionatul intern.

ADVERTISEMENT

 Acest jucător este o certitudine, nu o speranţă” a comentat Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

Detalii tari despre atacantul de Champions League al lui Gigi Becali. „A dat gol cu Luis Enrique antrenor la Barca”. Care e prețul

ADVERTISEMENT