Sport

Ondrasek la FC U Craiova 1948? Prima reacție oficială a oltenilor despre transferul de la FCSB. Exclusiv

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, a reacționat, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Gigi Becali a anunțat că formația olteană îl dorește pe atacantul FCSB-ului, Zdenek Ondrasek.
03.08.2021 | 11:12
Ondrasek la FC U Craiova 1948 Prima reactie oficiala a oltenilor despre transferul de la FCSB Exclusiv
FC U Craiova 1948, reacție oficială după ce Gigi Becali a anunțat plecarea lui Ondrasek de la FCSB: „A confirmat!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek (32 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, liber de contract, de la Viktoria Plzen.

Acesta mai are contract până în 2022 cu formația lui Gigi Becali.

FC U Craiova 1948, reacție oficială după ce Gigi Becali a anunțat plecarea lui Ondrasek de la FCSB

Marcel Pușcaș susține că există posibilitatea ca FC U Craiova să negocieze cu Zdenek Ondrasek pentru un transfer în Bănie.

ADVERTISEMENT

În același timp, oficialul formației oltene a spus, despre Ondrasek, că este un atacant bun, care a confirmat în fotbalul internațional.

„Nu pot să confirm încă și nici să infirm, pentru că încă nu am discutat cu el. Ondrasek este un fotbalist foarte bun, un fotbalist care a confirmat în campionatele Cehiei, Norvegiei, Americii. Și care a venit în România să sprijine o anumită echipă, FCSB. Este un fotbalist bun.

ADVERTISEMENT

N-ai citit de două zile că Gigi Becali îi dă drumul? Dacă un club îi dă drumul unui jucător, ce negocieri pot fi cu acel club? Negocieri cu Ondrasek nu avem, poate că vom avea, nu știu.

Probabil că, așa cum vor proceda toate cluburile din România, în perioada următoare, vom mai face și noi transferuri. Vedem… în funcție de nevoi, de situație, de preț”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr!”

Luni, Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de Ondrasek și că FC U Craiova îl dorește pe atacantul ceh. Acesta a mai spus că va trebui să-i achite 50.000 de euro lui Ondrasek, pentru a rezilia contractul cu FCSB.

„Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece.

Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viața mea. Iau străini, doar după ce joacă la Botoșani sau Argeș, să-i văd și eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT