Sport

Marcel Pușcaș, atac la rivalii de la U Craiova. Sorin Cârțu, replică tăioasă

Marcel Pușcaș a lansat un atac la adresa rivalilor de la U Craiova.
16.07.2021 | 09:45
Marcel Puscas atac la rivalii de la U Craiova Sorin Cartu replica taioasa
ADVERTISEMENT
16-07-2021
06:46

Răspunsul lui Cârțu zguduie Bănia

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a ținut să-i răspundă omologului de la FC U Craiova, Marcel Pușcaș, în răzoiul ”abonamentelor” din Bănie.

”Iar un atac, nu înțeleg, stabilisem să nu ne mai atacăm. Dacă ai nereușite la marketing, nu poți să vii cu o dezinformare de genul ăsta. Tot fac referiri la primar, dar nu este corect. Pe noi nu ne interesează, e problema lor de marketing.

Ei dau titulatura de sămânțari celor care vor să vină la fotbal, e modul lor de a se comporta, nu ne interesează. Să-și vadă de treaba lor și de clubul lor. Să nu se uite ce face Universitatea, e o chestie urâtă. Singuri se subapreciază.

Eu în locul lor căutăm problema la club, nu la alții. Marcele, vezi-ți de clubul tău, lasă-ne pe noi, condu tu cum vrei la tine. Sunt peste 4.500 de abonați la noi, dar e un trend ascendent. La ei nu știu”, a declarat Cârțu la emisiunea Digi Sport Special.

Președintele oltenilor a comparat abonamentele vândute de FC U Craiova cu cele vândute de rivali, despre care spune că nu arată cifrele conforme cu realitatea.

Marcel Pușcaș a spus că o parte din abonamentele vândute de rivalii din oraș sunt cumpărate de autorități, ceea ce nu ar fi o problemă, însă aceleași autorități nu sunt la fel de dispuse să aibă o relație mai apropiată față de clubul lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, atac la rivalii de la U Craiova

Marcel Pușcaș a lansat un atac la rivalii de la U Craiova, în care a spus că o parte din abonamentele vândute de ei, sunt de fapt cumpărate de autoritățile locale.

„La noi, cele 700 de abonamente cumpărate sunt chiar cele reale, nu cum se vorbește de ceilalți, că sunt susținuți de autoritățile publice, care ar da pe gratis câte o mie de bilete destinate celor ce lucrează la salubritate, la spații verzi, ceea ce nu e rău.

ADVERTISEMENT

Repet, nu e rău, dar sunt două echipe în Craiova și ar putea să fie altfel toată situația”, a mai spus Marcel Pușcaș, la TV DigiSport.

„Adi Mutu are toate calitățile pentru a face performanță!”

Marcel Pușcaș a continuat și a vorbit despre așteptările de la noul sezon, dar și de la antrenorul Adrian Mutu: „Sperăm să facem o față frumoasă la meciul de mâine. Poate e bine, poate rău. Că e prima etapă, că e a 10-a nu contează.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu are toate calitățile pentru a face performanță, jucătorii au început să se atașeze de el, se impune la echipă, dar știe fotbal. Se vede după cum face schimbările, cum ia decizii, antrenamentele lui sunt plăcute, chiar e un antrenor de perspectivă.

Niciun meci nu seamămă unul cu celălalt. Pot să aibă o zi bună sau nu, la fel ca noi. Ei au un avantaj, pentru că sunt cât de cât mai omogeni decât noi, la noi sunt mulți jucători noi, dar sperăm la o figură frumoasă. În primul rând, jocul să fie satisfăcător.

ADVERTISEMENT

Sidibe e un puști de la echipa a doua a lui Eindhoven și are calități incredibile”.

„Sunt și oameni de calitate, sunt și oameni care sar calul, dar, cert e că impresarii vor să își vândă jucătorii, dar impresarii români sunt cam de mâna a doua sau a treia.

E mai dificil să-i aduci pe jucătorii străini, dar, văzând ce prețuri se vehiculează, luați exemplul lui Vali Gheorghe, lui Ronaldo Deaconu și îți dai seama că iei 20 străini de banii ăia, nu mai spun că valoarea poate fi la fel. Ești ofensiv, dar depinzi și de adversari”, a mai spus Marcel Pușcaș.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeș. 2,07 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT