Sport

Oprița, după Chindia – CSA Steaua 1-1: „Sunt mulțumit, dar mai vreau jucători”

Daniel Oprița a fost mulțumit la finalul meciului pierdut de Clubul Sportiv al Armatei Steaua în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 0-1.
08.08.2023 | 23:38
Oprita dupa Chindia  CSA Steaua 11 Sunt multumit dar mai vreau jucatori
Daniel Oprița, mulțumit după Chindia - CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” a spus că jocul elevilor săi nu a fost strălucit, însă pune asta pe seama faptului că abia a început campionatul și consideră că dacă jucătorii ar fi fost mai atenți, ar fi reușit să câștige confruntarea. Totodată, acesta a spus că mai are nevoie de doi jucători de calitate la echipă, însă a dezvăluit că bugetul echipei este mai mic decât în sezonul precedent.

Daniel Oprița, mulțumit după Chindia – CSA Steaua

Daniel Oprița a fost mulțumit după remiza obținută de CSA Steaua în duelul din deplasare cu Chindia TârgovișteLa final sunt mulțumit, dar dacă mă iau după joc și la ce am pregătit noi, nu sunt mulțumit.

ADVERTISEMENT

Dar a fost o deplasare grea, o echipă bună, cu un public frumos. Mă declar mulțumit, dar sunt bucuros că echipa a jucat fotbal, eu spun că echipa a făcut un meci bun.

Eu zic că jucătorii s-au adapatat bine la echipă, iar străinii au intrat bine. Și cei care au intrat, au intrat bine, iar fotbalul i-a răsplătit.

ADVERTISEMENT

Iar avem cel mai bun lot, dar cum l-am făcut? Bugetul e mai mic decât anul trecut. Mi-ar mai trebui doi jucători, un fundaș central aș mai vrea. Cred că aș face o echipă mult mai bună”.

„Aș mai vrea doi jucători de calitate!”

Am doi jucători de calitate pe care i-aș mai vrea și aș putea face o echipă mult mai bună. Dar am un lot echilibrat, un lot bun, jucători de valoare.

ADVERTISEMENT

Mie nu mi-a spus nimeni nimic, eu nu prea merg la club să întreb, eu îmi fac munca, trebuie să-i fac pe jucători să joace, asta e treaba mea. Nu mai vreau să comentez. Nici eu nu știu ce e de făcut, pentru că nu știu. Eu le-am spus jucătorilor să jucăm fotbal și atât”, a continuat Daniel Oprița.

Ne-am simțit ca acasă, le mulțumim fanilor, sper că nu i-am dezamăgit, era o dezamăgire să plecăm învinși și fanii să fi venit degeaba până aici.

ADVERTISEMENT

Vreau să-i felicit pe adversar și pe suporterii din Târgoviște. Le cer scuze celor din staff-ul Chindiei că poate m-am exteriorizat prea mult, dar așa trăiesc eu meciurile și așa m-am bucurat”, a mai spus antrenorul lui CSA Steaua.

ADVERTISEMENT