Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oprița, reacție tare despre sondajul în care FCSB are de 6 ori mai mulți fani decât CSA

FCSB a câștigat duelul sondajelor cu CSA Steaua. Echipa lui Becali are 49% din suportul oamenilor, în timp ce doar 9% din fani consideră echipa armatei drept continuatoarea echipei.
16.09.2023 | 10:12
Oprita reactie tare despre sondajul in care FCSB are de 6 ori mai multi fani decat CSA
SONDAJ SOC Fanii AU DECIS FCSB sau CSA Steaua. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Conform unui sondaj Avangarde, comandat de Digi24, FCSB este văzută drept adevărata Steaua. În ciuda faptului că CSA are sigla și stadionul, suporterii au ales să meargă alături de echipa lui Becali. Oficialii CSA trag tare pentru a reuși să promoveze în Liga I. Accederea în primul eșalon ar inversa statistica.

FCSB are fanii de partea ei în disputa cu CSA Steaua

“Nu am văzut sondajul, nu am știut. Eu zic că problema e cu promovarea. Dacă echipa ar promova în Liga I eu zic că s-ar schimba, ar sta altfel lucrurile. Posibil ca procentajul să fie invers. Jucăm pe Ghencea și ne numim Steaua. Problema asta cu promovarea asta e problema.

ADVERTISEMENT

Dacă promovăm ar fi emulație, nu știu dacă s-ar juca cu stadionul plin, dar 15 – 20.000 ar veni la meci. Să vedem acum la meciul cu Rapid în cupă. E ca și cum ar fi un meci de Liga I. Dacă se umple stadionul înseamnă că sunt, că suporterii vin”, a declarat Daniel Oprița

CSA Steaua nu are drept de promovare în SuperLiga

FCSB a umplut Ghencea până la refuz la debutul pe noua arenă contra celor de la CFR Cluj. Valul de simpatie poate fi însă contracarat. Daniel Oprița așteaptă meciul cu Rapid, din cupă, pentru a demonstra că CSA este capabilă să aducă lumea la stadion. Lipsa derby-urilor afectează echipa armatei.

ADVERTISEMENT

“Cei care vin și care au fost în Liga a 4-a ne susțin. Ei sunt peste tot, au fost și la Liga a 4-a, vin și acum, sunt în continuare cu noi. Dar sunt și suporteri care țin de liga în care ești și de meciurile pe care le joci. Și la meciul cu Dinamo de anul trecut a fost bine.

Anul trecut cu Dinamo s-a umplut stadionul. La meciul cu Rapid sper să fie cel puțin la fel de multă lume ca la meciul cu Dinamo. Sper să fie cam 25.000. Eu așa sper. Cu Dinamo au fost și ei, au umplut o peluza. Sperăm să fie plin pentru spectacol.

ADVERTISEMENT

Poate sunt meciuri mai interesante în Liga I, joci în cupele europene. Așa și noi acum în cupă cu o echipă de Liga I poate se umple stadionul, poate și cu U Cluj. Joci în Liga I eu cred că se schimbă și sondajele”, a declarat Daniel Oprița.

FCSB și CSA Steaua sunt într-o luptă permanentă pentru atragerea suporterilor. Divergențele dintre cele două cluburi au făcut ca echipa lui Becali să amâne o bună perioadă de timp revenirea pe Ghencea. În final, guvernul a intervenit, iar FCSB a avut voie să joace pe noul stadion.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea este în direct și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB bate CSA la sondaje

ADVERTISEMENT