Life

Ora la care să nu îți rezervi niciodată un zbor cu avionul. E cea mai aglomerată și s-ar putea să nu prinzi deloc locuri bune

Ora pentru care niciodată să nu-ți cumperi bilet de avion. Este cea mai aglomerată și nu vei putea ocupa un loc bun în aeronavă.
11.08.2023 | 10:08
Ora la care sa nu iti rezervi niciodata un zbor cu avionul E cea mai aglomerata si sar putea sa nu prinzi deloc locuri bune
La ce oră este indicat să zbori cu avionul. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Cu toții ne dorim un zbor confortabil cu avionul. Ca să ne asigurăm că vom avea parte de el, trebuie să ne interesăm în prealabil de tot ce presupune. Ora pentru care vrei să-ți achiziționezi un bilet este, de asemenea, un aspect foarte important.

Ce oră să eviți pentru achiziționarea unui bilet de avion

Dacă optezi pentru o oră la care circulă foarte multe persoane, sunt șanse să te confrunți cu statul la coadă foarte mare, în aeroport, sau cu obținerea unui loc nefavorabil în avion. Dacă ești și claustrofob/ă, ai putea dezvolta atacuri de panică.

ADVERTISEMENT

Specialiștii în aviație au câteva sfaturi pentru noi, atunci când plecăm peste hotare, cu avionul. Yasim Pekel, proprietar CEO al Blue Cruise, ne sugerează să ne alegem zile de călătorie liniștite. Nu doar că vom scăpa de aglomerație, prinde un loc bun, ci vom și economisi bani.

Ideale sunt orele în afara celor de vârf. Astfel, ne asigurăm un loc la clasa întâi. Referitor la zile, marți, miercuri și sâmbătă sunt cel mai puțin cuprinse de mulțime. Asta în timp ce vinerea sau duminica aglomerația devine insuportabilă.

ADVERTISEMENT

Yasim Pekel dezvăluie și ora când putem zbura cel mai bine marțea, miercurea și sâmbăta. O cursă aeriană plăcută va fi cea între 5 și 7 dimineața sau cea care trece puțin peste 20:00. De asemenea, nu ezitați să adresați personalului orice întrebare legată de un zbor.

”Când rezervați un zbor, optați pentru unul în afara orelor de vârf. În mod obișnuit, companiile aeriene au mai puțini pasageri în perioadele de vârf, ceea ce înseamnă că este probabil să aibă mai multe locuri libere la clasa întâi gata de a fi ocupate

ADVERTISEMENT

. În afara orelor de vârf vor economisi bani la prețurile biletelor. Marți, miercuri și sâmbătă sunt, de obicei, cele mai liniștite zile pentru a zbura. În schimb, vineri și duminica sunt cele mai aglomerate. Cel mai liniștit moment al zilei pentru a zbura este între 5 și 7 dimineața sau după ora 8. p.m”, a comunicat Yasim Pekel, potrivit mirror.co.uk.

Trucuri de a beneficia de ofertele unei companii aeriene

Yasim Pekel ne transmite și să evităm să prindem un loc în spate, în avion, dar și să ne înscriem într-un program de client fidel. Astfel nu doar că vom fi la curent cu noutățile unei companii aeriene, ci vom reuși și să prindem oferte de călătorie.

ADVERTISEMENT

” (…)Aderarea la un program de fidelitate ar putea însemna să fii bulversat atunci când un zbor nu este ocupat, ca să nu mai vorbim că sunt adesea implicate și alte avantaje, cum ar fi „bagaj gratuit și acces la saloane și îmbarcare prioritară”, mai informează Yasim Pekel.

ADVERTISEMENT
Tags: