Sport

„Oracolul” Dragomir știe dacă va crește averea lui Gigi Becali în 2024. „Bagă toți banii acolo și nu se va opri”

Dumitru Dragomir a vorbit la ”MAX Profețiile lui Mitică” despre averea lui Gigi Becali și a explicat de ce acesta nu va deveni și mai bogat în 2024.
28.12.2023 | 23:40
Oracolul Dragomir stie daca va creste averea lui Gigi Becali in 2024 Baga toti banii acolo si nu se va opri
Dumitru Dragomir a vorbit la ”MAX Profețiile lui Mitică” despre averea lui Gigi Becali și a explicat de ce acesta nu va deveni și mai bogat în 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF a analizat la ”MAX Profețiile lui Mitică” lupta la titlu în SuperLiga și consideră că FCSB va pierde titlul în ciuda avansului mare pe care îl are la acest moment dacă Sepsi și Oțelul vor intra în play-off.

Ce se întâmplă cu averea lui Gigi Becali

În cea mai nouă ediție a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit faptul că averea lui Gigi Becali nu va mai crește în anul ce urmează pentru că acesta bagă bani mulți în biserici.

ADVERTISEMENT

”Mai bogat de atât ce… Nu va deveni mai bogat pentru că bagă banii în biserici și nu se va opri. A pus și turla de aur la biserică, a cincea sau a patra, una din cele mari. E foarte frumos. Mai bogat de atât unde să se ducă? Ce să facă el cu banii?”, a declarat Dragomir, la ”MAX Profețiile lui Mitică”.

Cât costă biserica pe care o ridică Becali

Într-o ediție anterioară a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”, fostul șef de la LPF a mărturisit că la catedrala pe care o construiește Gigi Becali cupolele sunt de aur și vor costa peste 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că și-a pus 3 pălării din aur la biserică, cupolele alea. Așa vorbește lumea că e aur curat, dar cred că e tablă spoită cu aur. Văd acum că lucrează la cupola cea mare. Și pe asta tot cu aur o face.

O cupolă costă vreo 200.000 de euro. Are 4 mici, vreo 800.000, și aia mare care costă peste jumătate de milion. Dacă sunt din foiță de aur totalul e mai mult de 2 milioane de euro. N-ai văzut că n-a făcut nimic și a câștigat 18 milioane. Nici nu a mișcat un pix.

ADVERTISEMENT

Nu cred că-l costă mai mult de 18 milioane biserica asta. Categoric va fi una dintre cele mai frumoase. Ăsta va fi cartierul cel mai frumos al Bucureștiului. Aici unde a făcut el biserica și unde e lider, va fi un cartier de 30.000 de oameni. E meritul lui Gigi că el a dezvoltat toată zona”, a spus Dragomir.

Gigi Becali, afacere de milioane de euro cu Dumitru Dragomir

Într-o altă ediție a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a precizat că a cumpărat de la Gigi Becali 12.000 de metri pătrați pe malul unui lac din Pipera, cu un preț total de patru milioane de euro. Acolo, Dragomir vrea să facă 320 de apartamente, iar la etajul 12 va face o piscină.

ADVERTISEMENT

”Am cumpărat pământ de la el, m-a rupt cu prețul. Nu am zis că m-a păcălit. Am cumpărat 12.000 de metri pătrați pe malul unui lac și m-au costat aproape patru milioane de euro. Cum mergi spre Pipera, treci peste un pod. În dreapta imediat e cel mai bun loc din București.

Fac 320 de apartamente. Este cel mai bun loc. Am drum aici de 16 metri, iar aici de 21 de metri, iar eu fac aici pe colț. Deasupra lacului, fac piscină la etajul 12. Am aprobare. Cu totul mă costă 35 de milioane”, a afirmat ”Oracolul din Bălcești”.

”MAX Profețiile lui Mitică” se difuzează la ora 13:15, în direct, doar pe FANATIK.RO, în fiecare luni. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Va fi MAI BOGAT Gigi Becali in 2024? PROFETIA lui Mitica Dragomir

ADVERTISEMENT