Life

Fly Project a cucerit Tokyo cu o piesă care are deja 10 ani! Tudor Ionescu: „Renaște în fiecare an”

Muzica Fly Project a ajuns până în Japonia! Tudor Ionescu și echipa sa se bucură de un succes uluitor în marile orașe ale țării asiatice, printre care și Tokyo.
07.02.2023 | 11:02
Fly Project a cucerit Tokyo cu o piesa care are deja 10 ani Tudor Ionescu Renaste in fiecare an
Fly Project i-a cucerit pe japonezi. Foto: Pixabay.com/ Arhivă personală Tudor Ionescu
ADVERTISEMENT

Trupa Fly Project a dat o nouă lovitură pe plan muzical, de data asta la mii de kilometri depărtare de România! Tudor Ionescu și echipa sa au cucerit Japonia!

Fly Project a cucerit Tokyo! Muzica lui Tudor Ionescu, căutată de japonezi

Una din melodiile cu care a făcut furori și în cluburile de la noi a intrat în topul celor mai căutate piese din „Țara Soarelui Răsare”.

ADVERTISEMENT

Trupa a reușit să intre în top 10 Shazam, în Japonia, clasându-se pe locul al șaselea, o reală performanță pentru formația lui Tudor Ionescu! Shazam este cea mai cunoscută aplicație de recunoaștere a melodiilor, iar faptul că piesa „Toca Toca” a prins un loc atât de bun înseamnă că melodia a ajuns la urechile asiaticilor, dornici să afle cine o cântă.

Piesele Fly Project au bătut lumea în lung și-n lat, fiind ascultate pe întregul continent european, dar și în America Latină. A venit și rândul Japoniei să se bucure de muzica lui Tudor!

ADVERTISEMENT

Artistul este uimit de succesul piesei „Toca Toca”: „Chiar și după 10 ani de la lansare”

Mai mult de atât, melodia „Toca Toca” este folosită și pe conturile de TikTok ale niponilor, în diverse filtre anime, iar japonezii fac coregrafii și dansează pe ea. Peste 250 de milioane de hashtaguri s-au creat deja cu melodia lui Ionescu.

Ce spune artistul despre acest succes cu totul neașteptat? Până și el este surprins că melodia lansată acum 10 ani a început să prindă și în Japonia.

ADVERTISEMENT

„Toca Toca e clar cea mai iubită piesă Fly Project. Ea renaște în fiecare an. Prinde un alt public, alt teritoriu, se extinde chiar și după 10 ani de la lansare. Acest fapt mi se pare excepțional. Nu există ceva care să mă bucure mai mult ca muzica mea care ajunge cât mai departe și bucură oamenii de pe tot globul pământesc”, a declarat Tudor Ionescu pentru FANATIK.

Piesa Fly Project a început să fie extrem de căutată și în Coreea de Sud și Taiwan, urcând și în aceste țări în preferințele oamenilor.

ADVERTISEMENT
shazam fly project
Piesa Toca Toca de la Fly Project, locul 6 pe Shazam, în Japonia. Foto: Shazam

Fly Project a lansat de curând un nou videoclip. Cântărețul, asistat de fiica sa la filmări

Trupa Fly Project a lansat de curând o nouă melodie și un videoclip muzical. Recent, Tudor Ionescu ne-a povestit despre cum au decurs filmările de la „Don Reggaeton”. Acesta a avut parte de un ajutor de nădejde, fiica lui, Ilinca, asistându-l pe platourile de filmare.

„Ilinca m-a vizitat pe platourile de filmare. Mi-a zis că își dorește să vadă cum decurge o zi de filmare. A adus-o Ana. soția mea. A fost fascinată de tot ce era în jurul ei, foarte atentă. A întrebat despre tot, însă a fost cuminte, pentru că a înțeles că sunt la treabă. S-a lăsat cu greu luată acasă de către Ana, undeva târziu, după ora ei de culcare”, ne-a dezvăluit Tudor Ionescu despre noul său produs muzical.

„Don Reggaeton e piesa-n care uităm de noi, ăia, grinch, posomorâți sau îngândurați, și ne regăsim pe noi, ăia faini, oricând gata să ne urcăm pe mese, să petrecem pe bune. E o piesă care m-a bucurat încă din studio, de când am început să lucrăm la ea. Mă bucură-n continuare la fel de tare. Ăsta-i un semn bun, având în vedere că sunt un om care se plictisește foarte repede de lucruri. Vreau tot timpul chestii noi”, ne-a mai zis Tudor Ionescu.

ADVERTISEMENT