Life

Orașul din România considerat “cea mai romantică destinație din Europa” în luna februarie. Prețurile mici atrag turiștii ca un magnet

Orașul din România care este considerat a fi “cea mai romantică destinație din Europa” în februarie. Turiștii sunt atrași de prețurile mici.
07.02.2024 | 17:37
Orasul din Romania considerat cea mai romantica destinatie din Europa in luna februarie Preturile mici atrag turistii ca un magnet
Orașul din România considerat “cea mai romantică destinație”. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Care e orașul din România considerat a fi, în februarie, “cea mai romantică destinație din Europa”. Prețurile sunt mici, iar turiștii au rămas cu o părere foarte bună.

Orașul din România considerat “cea mai romantică destinație din Europa” în februarie. Turiștii sunt impresionați

Februarie este considerată a fi luna iubirii deoarece Ziua Îndrăgostiților este pe 14 februarie, iar multe cupluri aleg să o petreacă după propriile preferințe.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii îndrăgostiți aleg să iasă în oraș și să-și ofere cadouri simbolice în această zi, alții preferă să călătorească în diferite locuri. În timp ce unii optează pentru orașe precum Paris sau Veneția, considerate a fi unele dintre cele mai romantice.

Potrivit Daily Star, un oraș din România este considerat a fi destinația perfectă pentru Valentine’s Day pentru turiștii din Europa. Este un oraș accesibil, unde mâncarea este foarte bună, iar prețurile nu sunt foarte mari.

ADVERTISEMENT

Este vorba chiar despre București, cunoscut ca “Micul Paris al Estului” datorită arhitecturii inspirate din cea a capitalei Franței. Cei de la Wizz Air au avut numai cuvinte de laudă despre capitala României, unde turiștii se pot plimba pe străzi și pot savura o cafea sau un vin la unele dintre cafenelele din oraș.

“Nu este nevoie să vă faceți griji: În timp ce România poate părea modestă ca destinație de vacanță romantică, Bucureștiul oferă mult mai mult decât se vede. (…) Vizitați pitorescul Palat Suter pentru a admira arhitectura uimitoare împreună cu partenerul dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Doriți să vă răsfățați de Valentine’s Day cu o zi de spa? Nu puteți rata spa-urile din București, întruchiparea luxului accesibil. Cuplurile pot vizita Therme Spa”, a spus un reprezentant Wizz Air, conform sursei citate.

Ce atracții din București le plac turiștilor străini

Printre cele mai vizitate zone din București se numără Centrul vechi din oraș. Turiștii pot vizita unele dintre barurile, cafenelele și restaurantele aflate aici.

ADVERTISEMENT

Mănăstirea Stavropoleos, construită în 1724, se numără printre cele mai bine cotate obiective pe TripAdvisor. Cazările din București nu sunt nici ele costisitoare.

De exemplu, o garsonieră întreagă, cu vedere la lac, costă doar 42 de lire sterline , adică în jur de 245 de lei pe noapte. Există și hosteluri unde turiștii pot plăti prețuri mici, de numai 7,5 lire sterline de persoană (aproximativ 44 de lei), unde o cameră întreagă, de 2 persoane, costă 15 lire sterline.

Mâncărurile și băuturile din București sunt și ele la prețuri accesibile. De exemplu, turiștii au remarcat faptul că halbele de bere sunt chiar mai ieftine decât în Marea Britanie.

Al doilea cel mai mare centru spa din Europa este Therme, situat în afara Bucureștiului, un loc care îi atrage atât pe români, cât și pe turiștii din alte orașe sau din străinătate.

Centrul este o combinație de spa, plajă și parc acvatic, iar cei care vin aici se pot bucura de saune și de tratamente. Mai mult, se pot viziona filme în timpul relaxării, iar în altă cameră sunt difuzate documentare. Zona de distracție cuprinde mai multe tobogane și piscine.

ADVERTISEMENT
Tags: