News

Orașul din România în care poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu doar 6800 de euro. Blocul se află aproape de centru

În acest oraș din România poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu doar 6800 de euro. Blocul se află aproape de centru, având o poziție bună.
11.02.2024 | 08:00
Orasul din Romania in care poti cumpara un apartament cu 2 camere cu doar 6800 de euro Blocul se afla aproape de centru
Orașul din România unde un apartament cu 2 camere costă doar 6800 de euro. Sursa foto: Alba24
ADVERTISEMENT

Într-un oraș din România poți cumpăra un apartament cu 2 camere pentru doar 6.800 de euro. Locuința se află chiar aproape de centru și are o poziție foarte bună. De ce este prețul atât de accesibil?

Orașul din România în care poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu doar 6800 de euro

Există un oraș din România unde poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.800 de euro. Menționăm că prețul e mai mic chiar și decât cel pentru un loc de parcare în București.  Prețurile au explodat pe piața imobiliară.

ADVERTISEMENT

Puțini își mai permit acum să își achiziționeze un apartament sau o garsonieră în marile orașe din țară. Sunt însă și zone ceva mai accesibile. Un anunț publicat pe o platformă de vânzări imobiliare ne-a atras atenția. Este vorba despre un apartament cu 2 camere care se vinde pentru doar 6.800 de euro.

Unde se află și ce dotări are? Conform anunțului de vânzare, acest apartament cu 2 camere are o suprafață de 24 de mp și se află la etajul 4 al blocului. De asemenea, prețul pentru un metru pătrat este de 283 de euro, aflăm din anunț.

ADVERTISEMENT

Apartamentul se află aproape de centrul orașului

Apartamentul se află în Cugir, județul Alba Iulia. Și blocul nu este deloc departe de centru. Din anunț aflăm că în apropiere există restaurante, școli, grădinițe, dar și farmacii și diferite magazine. Faci 3 minute cu mașina până în centru și 10 minute dacă mergi pe jos.

Totodată, sursa citată menționează că apartamentul se vinde în cadrul unei licitații publice. Are hol, bucătărie, baie, dar și cameră. De asemenea apartamentul dispune de utilități, precum apă, gaze, canalizare, dar și curent electric.

ADVERTISEMENT

„Acest activ se valorifica in cadrul unei licitații publice.Apartament situat in CUGIR, Str. Gheorghe Cosbuc, nr 26, et 4, ap 41, Alba.Puncte de interes: Farmacii; Scoli; Gradinite; Restaurante; Magazine. Compunerea încăperilor imobilului este următoarea: hol, bucătărie, baie, cameră”, se arată în anunț.

În ceea ce privește prețul, acest apartament cu două camere se vinde pentru 6.799 de euro. Și nu ar fi primul loc din țara noastră unde găsim locuințe mai ieftine decât locurile de parcare din Capitală.

ADVERTISEMENT

Într-un alt oraș din România, un anunț publicat de curând arăta că un apartament se vinde pentru 16.000 de euro. Menționăm că în București, prețurile pentru un loc de parcare, într-un complex rezidențial, pot să depășească 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Raluca Zenga s-a reinventat. De nerecunoscut, după divorț
Raluca Zenga s-a reinventat. De nerecunoscut, după divorț
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde