Life

Orașul din România unde un apartament cu două camere costă doar 10.000 de euro. Este decomandat și complet mobilat

Dacă în marile orașe din țară, un apartament cu două camere nu poate fi achiziționat sub 50.000 de euro, există și zone cu prețuri mai accesibile.
24.01.2023 | 17:52
Orasul din Romania unde un apartament cu doua camere costa doar 10000 de euro Este decomandat si complet mobilat
Locul din România unde un apartament cu două camere costă 10.000 de euro. Sursă foto: OLX / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prețurile în sectorul imobiliar din România au explodat anul trecut, astfel că mulți români au decis să mai aștepte înainte de a-și achiziționa o casă sau un apartament.

Unde găsești un apartament cu două camere la un preț de doar 10.000 de euro

În București, Cluj, Iași, Constanța, ori în alte mari orașe din țară,un apartament cu două camere ajunge să coste și peste 100.000 de euro, în funcție de suprafață, dar și de zonă, iar prețul chiriilor este și el unul exorbitant.

ADVERTISEMENT

La polul opus însă, există un oraș în România unde un apartament cu două camere se vinde pentru doar 10.000 de euro. Apartamentul este decomandat și are o suprafață de 50 de metri pătrați.

Conform unui anunț postat pe platforma de vânzări OLX, apartamentul care a fost pus la vânzare se găsește în localitatea Vulcan, județul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Pentru cei 10.000 de euro, viitorul cumpărător se bucură de un apartament mobilat, cu aragaz, frigider, dar și o mașină de spălat rufe. Mai mult de atât, prețul este unui negociabil, așa că nu ar fi exclus ca apartamentul din județul Hunedoara să fie vândut chiar și sub 10.000 de euro.

Unde se află, mai exact apartamentul și ce alte dotări are? Localitatea Vulcan se află la 12 kilometri distanță de orașul Petroșani, deci zona nu este deloc rea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bucătăria, dar și o cameră au termopane, iar baia gresie și faianță. Vânzătorul mai explică că apartamentul nu are nicio datorie, iar prețul poate fi negociat, însă doar la fața locului.

Unde poți să găsești un apartament cu trei camere la doar 20.000 de euro

”Apartamentul este fară datorii, se vinde mobilat și cu tot ce se află în el ( frigider, aragaz, mașină de spălat ), prețul se negociază la fața locului”, este anunțul utilizatorului OLX.

ADVERTISEMENT

Și nu doar în localitatea Vulcan, prețurile sunt atât de mici. Tot pe OLX am putut să găsim un apartament cu 3 camere, din Petroșani, care se vinde cu 20.000 de euro și care are o suprafață utilă de 77 de metri pătrați.

Conform anunțului postat de vânzător, apartamentul este de asemenea decomandat și mobilat și este construit în 1977. De asemenea, pentru cei care iubesc înălțimea, apartamentul cu trei camere la 20.000 de euro este situat la etajul șase din cele zece ale blocului.

Și în județul Sibiu, în localități precum Agnita se vând apartamente cu prețuri similare. La polul opus, în Cluj, o garsonieră de doar 13 metri pătrați se vindea la un preț exorbitant dacă ar fi să facem o comparație. 

ADVERTISEMENT