Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Orlando Nicoară, reprezentantul EAD.ro, firma care deține drepturile TV în SuperLiga, e ferm: „Partida Sepsi – FC U Craiova trebuie să se rejoace pe teren!”. Video exclusiv

Orlando Nicoară a transmis un mesaj cât se poate de ferm. Directorul firmei care deține drepturile TV în SuperLiga vrea ca meciul Sepsi - FC U Craiova să fie rejucat.
09.03.2023 | 13:35
Orlando Nicoara reprezentantul EADro firma care detine drepturile TV in SuperLiga e ferm Partida Sepsi  FC U Craiova trebuie sa se rejoace pe teren Video exclusiv
Orlando Nicoară, reprezentantul EAD.ro, firma care deține drepturile TV în SuperLiga, e ferm: „Partida Sepsi - FC U Craiova trebuie să se rejoace pe teren!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Olrando Nicoară, directorul general al firmei EAD.ro, cea care deține drepturile de televizare în SuperLiga, nu are nicio urmă de îndoială și a transmis ferm că își dorește ca deznodământul meciului de la Sf. Gheorghe, Sepsi – FC U Craiova 1948, câștigat la „masa verde” de către gazde la primul termen, să fie decis pe teren și astfel partida să fie rejucată.

Mesaj ferm din partea lui Orlando Nicoară, directorul firmei EAD.ro, care deține drepturile TV în SuperLiga: „Sepsi – FC U Craiova nu e un simplu meci! Ne dorim să se rejoace”

SuperLiga așteaptă cu sufletul la gură deznodământul scandalului de xenofobie de la Sf. Gheorghe. Joi, 9 martie, Comisia de Recurs are programată o nouă ședință în urma căruia ar trebui să dea un verdict, după ce termenul de acum două zile a fost amânat.

ADVERTISEMENT

Printre oamenii care își doresc ca meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 să fie rejucat se numără și Orlando Nicoară, directorul EAD.ro, firma căreia îi aparțin drepturile de televizare din SuperLiga. Cu o etapă rămasă până la finalul sezonului regulat, cele două echipe sunt angrenate în lupta pentru ultimul loc de play-off.

„Evident că televiziunile și noi ne dorim ca meciul să se rejoace. Decizia el a comisii. Ce decide Comisia evident că noi vom respecta. Din punct de vedere sportiv, fiind un meci atât de important, noi am programat ambele meciuri la aceiași oră. Se vor desfășura duminică la 21:00. Fiind un meci pe care nu l-am livrat, care s-a întrerupt, da, ne-am dori să se rejoace. E și miza atât de importantă.

ADVERTISEMENT

Nu e un simplu meci. Acum eu spun din punct de vedere suporter, manager de companie care deține drepturi fără să încerc să influențez decizia Comisiei.

Da, evident, corect ar fi ca meciul să se rejoace pentru a stabili cine merge în play-off pe teren în urma confruntării dintre echipe. Mai departe vom vedea ce se decide. Evident că ne vom supune și vom respecta.

ADVERTISEMENT

Moral, sportiv, cred că ar fi corect ca meciul să se rejoace astfel încât să nu existe o suspiciune a felului în care s-a stabilit a șasea echipă care merge în play-off-ul din acest an”, a declarat Orlando Nicoară, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

De ce s-a amânat verdictul în speța dintre Sepsi și FC U Craiova 1948

Comisia de Recurs a stabilit un nou termen pentru data de 9 martie deoarece vrea să analizeze probatoriul pe care l-a depus echipa lui Adrian Mititelu. Aceata a fost a doua amânare după ce la primul termen s-a decis ca Sepsi să câștige cu 3-0 la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se poate califica însă în play-off și în cazul în care se menține decizia de la primul termen. Cu o etapă rămasă până la finalul sezonului regulat, oltenii sunt pe locul 7 în SuperLiga, la două în puncte în spatele lui Sepsi.

În ultima rundă, FC U Craiova 1948 va juca la Sibiu, cu Hermannstadt, în timp ce covăsnenii se vor deplasa pe Arena Națională pentru duelul cu FCSB. Astfel, o victorie a echipei lui Mititelu, coroborată cu un succes al roș-albaștrilor, ar trimite-o în play-off trupa din Bănie indiferent de verdictul Comisiei de Recurs.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT