Sport

Oțelul Galați – Petrolul 0-0, în etapa 23 din SuperLiga. Dorinel Munteanu, încă o remiză. Cum arată clasamentul

Oțelul și Petrolul au reușit doar o remiză albă în cadrul etapei cu numărul 23 din SuperLiga. Oaspeții au fost aproape de gol în minutele de prelungire.
27.01.2024 | 18:31
Otelul Galati  Petrolul 00 in etapa 23 din SuperLiga Dorinel Munteanu inca o remiza Cum arata clasamentul
Otelul si Petrolul au remizat, scor 0-0, in cadrul etapei cu numarul 23. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
27-01-2024
14:30

LIVE Oțelul - Petrolul 0-0

Min. 90+4: Fluier final!

Min. 90+2: Ocazie Petrolul! Huja lovește mingea cu capul, iar Stoian are un reflex extraordinar și deviază mingea în bară

Min. 70: Grozav scapă singur cu portarul, însă arbitrul oprește jocul pentru offisde

Min. 54: Lovric este aproape și el de gol, dar lovitura sa de cap se duce direct în brațele portarului

Min. 50: Oțelul a înscris prin Rusevic, însă reușita a fost anulată pentru offside

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză!

Min. 34: Oțelul a fost aproape de gol, însă lovitura de cap a lui Zivulic trece puțin pe lângă poartă

Min. 20: Bară Oțelul! Maciel prinde un șut din interiorul careului, însă mingea lovește transversala

Min. 7: Ocazie Oțelul! Rusevic este găsit bine în careu, însă șutul său este prins de către Zima

Min. 1: A început partida!

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Oțelul Galați: Stoian – Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes – Zivulic – Maciel, Santos Lameira, Cisotti, Bodișteanu – Rusevic. Rezerve: Pap, Adascăliței, Yabre, Gaitan, Farcas, Ghiocel, Panait, Bordun, Tănasă, Adăscăliței, Pop, Cîrjan, Fatai. Antrenor: Dorinel Munteanu. 

Petrolul Ploiești: Zima – Papp, Meijers, Huja, Țicu – Seto, Diomande, Dumitriu – Musi, Grozav, Jair. Rezerve: Eșanu, Jercălău, Dumitrache, Garutti, Radu, Jefferson, Bratu, Abuashvili, Ișfan, Irobiso, Roman, Răducan. Antrenor: Florin Pârvu.

Meciul Oțelul Galați – Petrolul are loc sâmbătă, 27 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 23-a din SuperLiga. Oțelul s-a îndepărtat mult de zona play-off în timp ce prahovenii sunt aproape de ea și speră să poată profita de greșelile altora, pentru a-i putea depăși.

Unde se joacă meciul Oțelul – Petrolul

Întâlnirea Oțelul Galați – Petrolul se dispută sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul echipei de la malul Dunării, în etapa a 23-a din SuperLiga. În prima etapă din 2024 Oțelul a terminat la egalitate, specialitatea casei, la Voluntari, 1-1, dar este un rezultat care nu ajută cu nimic, dimpotrivă, ține echipa lui Dorinel Munteanu la distanță apreciabilă de zona de play-off.

ADVERTISEMENT

Petrolul așteaptă să vadă care va fi rezultatul negocierilor dintre investitorii turci și principalul acționar al ploieștenilor, Marian Copilu. Nu mai este de achitat decât rata salarială din decembrie, deci situația a început să revină la normal. Petrolul trebuie să joace la victorie, pentru a-și păstra șansele la un loc de baraj.

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – Petrolul

Partida Oțelul Galați – Petrolul se joacă sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 17:00,pestadionul echipei de la malul Dunării, în etapa a 23-a din SuperLiga.   . și va fi transmisă pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Galați sâmbătă, 27 ianuarie, va fi o vreme mohorâtă toată ziua. Totuși, partea bună este că amenințarea de ploaie este extrem de slabă. Va fi o temperatură destul de rece, amplificată și de faptul că suntem la malul Dunării. Maxima din termometre va ajunge la ora amiezii numai la 2 grade iar la ora jocului ar putea fi un grad mai puțin. Atbitrează Szabolcs Kovacs din Carei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Oțelul Galați – Petrolul

Oțelul, alături de UTA, este una dintre echipele care s-a despărțit de mulți jucători în această iarnă, dar a și adus alții în locul lor. În orice caz, după remiza din prima etapă a acestui an la Voluntari șansele la baraj pentru dunăreni sunt tot mai mici. Vor lipsi Teles, suspendat, Dur-Bozoancă și Neagu, accidentați.

ADVERTISEMENT

La Petrolul continuă așteptările privind decizia investitorilor turci de a prelua clubul sau nu. Vestea bună pentru antrenorul Florin Pârvu este că are din nou un atacant de gura porții, Irobiso încheind conturile la echipa din Golf și semnând un nou contract cu Petrolul.

Cote la pariuri la jocul Oțelul Galați – Petrolul

Petrolul este formația care are clar șanse mai mari decât gadele de a se lupta pentru un loc în play-off, dar cu toate acestea votul de încredere din partea caselor de pariuri este acordat Oțelului, care pornește favorită de la cota de 2,45. Petrolul are 3,25 penteu a arăta cine este șeful. Șansă dublă 1X are cotă 1,40, șansă dublă X2 cotă 1,65. Un gol al gazdelor este cotat la 1,40 iar reușita oaspeților la 1,55.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de mulți ani. În actualul sezon, la Ploiești,  s-a consemnat remiza, una cu goluei, 2-2. Ultima victorie a Oțelului în fața pragovenilor la malurile Sunării este tocmai din 2011 în timp ce Petrolul a reușot aici două succese la rând, în 2013 și 2012.

 

 

ADVERTISEMENT