Sport

Alex Mitriță îl laudă pe Ivailo Petev: „Este tot ce ne trebuia”. Video

Alex Mitriță este cucerit de metodele lui Ivailo Petev la Universitatea Craiova, iar mijlocașul din Bănie dezvăluie că tehnicianul bulgar i-a pus deja pe picioare.
24.11.2023 | 17:20
Alex Mitrita il lauda pe Ivailo Petev Este tot ce ne trebuia Video
Alex Mitriță îl laudă pe Ivailo Petev: „Este tot ce ne trebuie”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivailo Petev s-a apropiat de lotul „alb-albaștrilor în pauza competițională, iar Alex Mitriță anunță că bulgarul este tehnicianul de care avea nevoie Universitatea Craiova. Acesta a debutat pe stadionul „Ion Oblemenco” cu un succes, iar „Piticul Atomic” speră ca „juveții” să mai adauge o victorie în palmaresul antrenorului.

Alex Mitriță, cuvinte de laudă pentru Ivailo Petev: „Este tot ce ne trebuia. Aveam nevoie de acel impuls”

Universitatea Craiova se pregătește pentru confruntarea cu Oțelul Galați din SuperLiga, iar „alb-albaștrii” sunt motivați pentru a câștiga. Alex Mitriță mărturisește că Ivailo Petev a rezolvat probleme din Bănie în cele două săptămâni petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Universității Craiova nu a ratat ocazia de-al lăuda pe Ivailo Petev, despre care spune că este tot ce îi trebuie formației din Bănie. Acesta admiră modul său de lucru, dar și ambiția pe care le-a transmis-o jucătorilor din lotul oltenilor.

„În acest moment aveam nevoie de Mister din punct de vedere tactic, fizic și mental. Aveam nevoie de acel impuls din partea dânsului, în acest moment era tot ce ne trebuia la echipă. Este tot ce ne trebuia, prin ambiția, cum gândește fotbalul și ce vrea de la noi.

ADVERTISEMENT

Eram blocați mental, dar cu venirea lui Mister am trecut peste și ne-am mai gândit la ce a fost și vrem să ne gândim la ce va fi de acum înainte. Trebuia să lucrăm fizic, era nevoie de acest lucru, mental, tactic și tot ce a depins de Mister a pus în teren și noi am urmat acești pași.

Va fi un meci foarte greu cu o echipă organizată, cu un antrenor cu foarte multă experiență. Trebuie să intrăm cu gândul de a câștiga, trebuie să ne facem treaba din ce am făcut în aceste două săptămâni și o să dăm maximum să ne întoarcem cu cele trei puncte acasă”, a declarat Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT

Amintiri de coșmar de la ultimul Universitatea Craiova – Oțelul: „Sper să nu mai repetăm același lucru”

Universitatea Craiova nu a reușit să marcheze cu Oțelul Galați în SuperLiga, iar remiza albă din Bănie i-a adus și demiterea lui Eugen Neagoe, așa cum anunța FANATIK. Alex Mitriță speră ca „alb-albaștrii” să înscrie în poarta trupei lui Dorinel Munteană în Moldova.

„Țin minte acest meci, am avut foarte multe ocazii și nu am marcat. Au stat foarte bine în teren mai ales în a doua repriză, dar sper să nu mai repetăm același lucru. Cu siguranță o să avem ocazii și trebuie să să înscriem. Să fim mai agresivi decât ei.

ADVERTISEMENT

Pentru orice jucător indiferent de ce țară reprizintă o calificare la EURO este o calificare importantă pentru el, cariera lui. Sunt bucuros pentru ei, i-am felicitat și sunt bucuros că îi avem alături de noi. Nu este ușor să fie ploaie, să ningă, dar trebuie să ne adaptăm la tot și trebuie să scoatem maxim și să luăm cele trei puncte.

Nu este o presiune pe mine, vreau să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club, asta este cel mai important. Dacă voi avea evoluții bune, cu siguranță Mister va avea ochi și pentru mine. Pe toți i-aș lua de la Craiova”, a declarat Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT
2,30 este cota exclusivă Betano pentru meciul Oțelul Galați - Universitatea Craiova la pronosticul „2 solist”