Life

Otilia Bilionera a plâns degeaba la Survivor! Ce spune acum de impresarul pe care îl acuza că ar fi furat-o

Final de drum în procesul dintre Otilia Bilionera și fostul ei impresar, Ionuț Bejinariu! Ce a decis instanța cu privire la pretențiile artistei?
04.10.2023 | 16:00
Otilia Bilionera a plans degeaba la Survivor Ce spune acum de impresarul pe care il acuza ca ar fi furato
Final de drum în procesul dintre Otilia Bilionera și Ionuț Bejinariu. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera și Ionuț Bejinariu au îngropat securea războiului printr-o înțelegere consfițită de instanța judecătorească! Asta, după ce mai bine de doi ani artista cu succes internațional s-a răfuit în instanță cu fostul ei impresar!

Cum s-a terminat tărăboiul dintre Otilia Bilionera și fostul impresar

Cântăreața a cărei popularitate a explodat în Turcia a renunțat la serviciile de reprezentare artistică ale lui Bejinariu în anul 2020. Apoi, neînțelegerile dintre cei doi s-au mutat în fața magistraților! Otilia Bilionera (Brumă în buletin) a obținut o victorie importantă în urma soluției prezentate astăzi, 4 octombrie 2023, iar FANATIK oferă toate informațiile, în exclusivitate!

ADVERTISEMENT

Judecătorii Tribunalului Suceava au exprimat soluția cu privire la scandalul dintre artistă și ex-impresarul din care reies câteva lucruri interesante. Mai precis, potrivit sentinței consultate de FANATIK, Otilia va putea să își păstreze numele de scenă, după ce Ionuț Bejinariu a fost cât pe ce să-l ia. Aceasta e, de departe, poate, cea mai importantă victorie obținută de cântăreață după procesul îndelungat purtat cu Bejinariu.

Mai mult chiar, conform portalului instanțelor, Otilia recunoaște că a greșit în momentul în care a depus plângere penală împotriva fostului impresar. ”La momentul formulării sesizării a avut o reprezentare eronată a realităţii în legătură cu faptele sesizate şi drept urmare nu mai insistă în sesizarea formulată”, se arată în decizia instanței.

ADVERTISEMENT

De altfel, acum ceva timp, la Survivor România, Otilia Bilionera dezvăluia în fața publicului că ar fi fost ”țepuită” de impresar, lacrimile ei impresionând o țară întreagă. Doar că, acum, s-a răzgândit, iar țeapa era de fapt doar o înțelegere greșită a situației.

”Prin prezenta tranzacție, reclamanta Otilia Brumă renunță la judecarea cererii de chemare în judecată care formează obiectul dosarului nr. XXX aflat pe rolul Tribunalului Suceava, renunță la cheltuielile de judecată, recunoaște respectarea de către societatea HAI IN ORAS SRL a tuturor obligațiilor contractuale”, se mai arată în sentință. În plus, amândoi au dreptul să folosească marca Otilia Bilionera.

ADVERTISEMENT

Otilia își poate folosi numele de scenă

Cu alte cuvinte, fostul impresar al Otiliei mai are, totuși, dreptul să înregistreze numele ei de scenă la OSIM. Hotărârea prevede „anularea înregistrării mărcii Otilia Bilionera, al cărei titular este Otilia Brumă (denumită în continuare „Marca Otilia Bilionera”). Înregistrarea mărcii s-a făcut cu nerespectarea dispozițiilor articolului 6(3), litera e) din Legea nr. 84/1998”.

Otilia a primit, însă, și o lovitură în urma sentinței de azi după ce l-a acuzat pe fostul ei impresar că ar fi țepuit-o cu banii. Potrivit instanței, Ionuț Bejinariu nu a fost nicio secundă de rea credință. Dimpotrivă, chiar și el are de primit bani în urma colaborării cu Otilia!

ADVERTISEMENT

Se pare că Otilia Bilionera a fost indusă în eroare, fapt recunoscut chiar de artistă, cu privire la sumele restante pe care trebuia să le primească. La mijloc a fost casa de producție ROTON, cea de la care Otilia Brumă avea să încaseze cota aferentă în valoare de 264.000 de lei, sumă pe care cei de la ROTON ar fi și virat-o, în cele din urmă. Și Ionuț Bejinariu avea de primit o sumă frumușică de la aceeași casă, de peste 400.000 de lei.

Ionuț Bejinariu, declarație în exclusivitate după sentința dată astăzi, 4 0ctombrie 2023

Contactat de FANATIK, fostul impresar al cântăreței Otilia Bilionera a avut o reacție lămuritoare după tot acest tărăboi. Ionuț Bejinariu spune că se bucură că s-a încheiat acest calvar care i-a afectat în bună parte imaginea publică.

„Sunt fericit că s-a încheiat oficial această etapă din viața mea. Până la încheierea acestui proces, am căutat să o înțeleg. A fost probabil influențat și de frumusețea lucrurilor care s-au întâmplat de-a lungul anilor în colaborarea noastră. Am iertat-o de mult. Îi doresc o viață frumoasă. Sper că dorințele pe care le-a urmărit prin toate acțiunile sale s-au împlinit. În această privință, îi mulțumesc pentru toate lecțiile de viață învățate prin intermediul acestor evenimente.

Aceste experiențe m-au propulsat spre evoluție ani de-a rândul. Îi mulțumesc pentru timpul valoros câștigat. Datorită acestor întâmplări am înțeles că am amânat mult timp ceea ce trebuie să fac în continuarea menirii mele”, a declarat fostul impresarei al Otiliei Bilionera, în exclusivitate pentru FANATIK.

Firma lui Bejinariu a fost de acord, în cele din urmă, „să achite doamnei Otilia Brumă, în numele societăţii HAI IN ORAȘ SRL suma de 264022,42 lei detaliată la punctul 1.1, cu privire la care ROTON SRL va face și reţinerea la sursă a impozitului pe venit și a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate”, se arată în decizia instanței.

ADVERTISEMENT