Life

Otilia Bilionera de la Survivor s-a despărțit de iubitul arab. Care au fost motivele separării: „Eu nu am putut”

Otilia este din nou o femeie singură după ce s-a despărțit de iubitul arab. Vedeta a dat mai multe detalii despre motivele care au dus la separarea dintre ei.
10.05.2022 | 19:45
Otilia Bilionera de la Survivor sa despartit de iubitul arab Care au fost motivele separarii Eu nu am putut
Otilia este femeie singură! Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera și iubitul ei arab s-au despărțit. Artista a dat mai multe detalii despre motivul pentru care s-a terminat relația ei, după ce spera că va ajunge la altar.

Otilia Bilionera este femeie singură! Artista a dezvăluit că s-a despărțit de iubit

Otilia a dezvăluit că este din nou o femeie singură. Deși artista avea planuri de nuntă cu iubitul arab, iată că lucrurile nu au mai mers între cei doi.

ADVERTISEMENT

Motivul despărțirii pe care l-a expus artista a fost religia. Fiind arab, soțul ei aparține de islam, în timp ce cântăreața este creștin-ortodocsă.

Otilia și iubitul ei nu au putut trece peste această diferență dintre ei, așa că au decis să se despartă, deoarece o familie ar trebui să fie unită și în credință, nu numai în iubire.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a explicat că nu a putut să își schimbe religia de dragul iubitului său, mai ales pentru că face parte dintr-o familie de ortodocși practicanți.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe.

ADVERTISEMENT

Eu nu am putut să trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a transmis Otilia.

Care este acum relația dintre Otilia și fostul iubit

Cântăreața Otilia a mai dezvăluit că are o relație strânsă cu fostul ei iubit arab. Aceștia vor rămâne prieteni chiar dacă au decis să își spună adio.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt.

Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai spus solista.

Otilia Bilionera și iubitul ei plănuiau chiar să se căsătorească, iar artista visa la o nuntă alături de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT