Life

Otilia Vrabie, fostă concurentă Bravo, ai stil, schimbare neașteptată de look. Îi stă bine așa?

18.10.2020 | 16:57
Otilia Vrabie fosta concurenta Bravo ai stil schimbare neasteptata de look Ii sta bine asa
Otilia Vrabie de la Bravo, ai stil, una din cele mai de succes dive din România
ADVERTISEMENT

Otilia Vrabie, fostă concurentă la Bravo, ai stil sezonul 2 și ediția All Stars și-a surprins fanii cu cea mai nouă apariție.

Otilia Vrabie, fostă concurentă Bravo, ai stil, look fresh

Vedeta, care între timp a devenit una din cele mai urmărite modele de Instagram din România, și-a făcut părul creț, dorind astfel să abordeze un nou look.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă și-a schimbat frizura pentru că, în mod probabil, a trebuit să participe la un eveniment, însă adevărul este că îi stă foarte bine și poate o vom vedea mai des… creață!

Otilia are planuri din ce în ce mai mari după ce a participat de două ori în concursul de modă de la Kanal D. În ultima vreme este tot mai activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde, la fel ca multe alte tinere celebre de la noi, este promotoarea mai multor produse de înfrumusețare și a creațiilor unor designeri.

ADVERTISEMENT

Blondina care i-a surprins pe telespectatori cu calitățile sale vocale la Bravo, ai stil, căci fata chiar are un talent muzical excepțional, ba cântă și la pian, își pregătește de ceva vreme lansarea în muzică.

Blondina are un iubit pasionat de criptomonede

În urmă cu ceva timp, a anunțat în emisiunea lui Cătălin Măruță că are deja prima piesă muzicală făcută, însă nu a mai apucat să o lanseze, nu se știe însă de ce.

ADVERTISEMENT

„Pasărea rară” de pe Instagram, cum a fost botezată de o anumită parte a presei, este realizată nu doar din punct de vedere profesional, ci și personal.

Are o relație de aproximativ trei ani cu un băiat pe nume Adel, alături de care se simte extrem de iubită. Despre ocupația partenerului blondinei, tot ce s-a putut afla este că se pricepe foarte bine la IT, iar în prezent este implicat în afacerea criptomonedelor, în care a investit în speranța că se va îmbogăți, profitîând de valul de oportunitate creat de apariția Bitcoin.

ADVERTISEMENT
otilia vrabie
Otilia Vrabie și-a schimbat coafura. Foto: Instastory