Sport

Ovidiu Burcă, apărat după perioada „neagră” prin care trece Dinamo: „Lasă impresia că face totul la club”

Ovidiu Burcă este apărat de către Florin Prunea după perioada „neagră” pe care o traversează Dinamo, dând vina pe conducerea „câinilor”.
27.10.2023 | 23:33
Ovidiu Burca aparat dupa perioada neagra prin care trece Dinamo Lasa impresia ca face totul la club
Ovidiu Burcă, apărat după perioada „neagră” prin care trece Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul jucător și oficial al lui Dinamo este de părere că Ovidiu Burcă face totul la club, atacând conducerea „câinilor”, despre care a spus că nu se pricepe la fotbal și că a făcut mai multe alegeri greșite.

Ovidiu Burcă, apărat după perioada „neagră” prin care trece Dinamo

Ovidiu Burcă a fost apărat de către Florin Prunea după situația grea pe care o traversează Dinamo, dând vina pe conducere: „Nu la antrenor e problema. Mie îmi lasă impresia că Ovidiu Burcă face totul la club. Dacă nu te pricepi la fotbal, lasă-i pe alții, așa văd din exterior.

ADVERTISEMENT

Problema e la dânșii. Să nu se înțeleagă că mă propun eu, dar adu pe cineva care să se priceapă la fotbal, nu poate Burcă să facă totul singur”.

„La Dinamo nu sunt probleme financiare, oamenii sunt cu salariile la zi, trebuie să spunem și partea cealalată”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Un conducător cu experiență nu-l arunca în gura suporterilor”

„Dacă vei câștiga un meci, cu siguranță joci altfel, ai altă încredere în tine. Dar un conducător cu experiență nu îl aruncă pe antrenor în gura suporterilor.

Nu se face așa, pentru că iată că lucrurile nu sunt bune deloc și acum fanii au început să-i ceară demisia lui Ovidiu Burcă”, a continuat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului dintre Dinamo și Poli Iași, scor 0-0, o parte din suporterii „câinilor” i-a cerut demisia antrenorului, acesta fiind apărat doar de către fanii de la Peluza Sud.

„Nimeni nu te așteaptă, am plecat așa la drum și abia acum ne-am întregit, dar s-au pierdut puncte. Ca antrenor, ești puțin singur, dar pentru mine nu asta e important.

ADVERTISEMENT

Oamenii și-au pierdut răbdarea, e normal, e un moment dificil, dar cred că putem să întoarcem acest moment. Ce s-a întâmplat anul trecut, rămâne acolo. În viață trebuie să privești doar înainte. Oamenii au fost supărați, dar nu cred că pe felul în care s-a prezentat echipa. Continui munca aici, clar!

Eu am apărut în fotbalul românesc și vreau să propun altceva, eu voi rămâne un om de caracter, un om de bun simț. Nu am să mă abat de la drumul meu niciodată”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului.

ADVERTISEMENT