Sport

Ovidiu Burcă, după Unirea Dej – Dinamo 0-3: ”Victorie importantă pentru viitorul echipei”. Ce spune despre derby-ul cu CSA Steaua

Dinamo s-a impus, 3-0, la Dej, în fața Unirii, în runda a doua din play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor și a urcat pe locul 4 în ierarhie.
02.04.2023 | 20:54
Ovidiu Burca dupa Unirea Dej  Dinamo 03 Victorie importanta pentru viitorul echipei Ce spune despre derbyul cu CSA Steaua
Ovidiu Burcă e mulțumit de victoria de la Dej și așteaptă jocul cu Oțelul. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

În fața unui stadion arhiplin, în care și-au găsit loc și o mulțime de fani ai ”câinilor”, Dinamo a câștigat, 3-0, la Dej, cu Unirea, în etapa cu numărul 2 din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor.

Ovidiu Burcă e mulțumit de victoria de la Dej și așteaptă jocul cu Oțelul: ”Trebuie să ajungem la turație maximă”

A fost un succes mai mult decât meritat cel obținut de Dinamo. Și aceasta pentru că oaspeții au dominat confruntarea de la primul fluier și până la finalul acesteia.

ADVERTISEMENT

Iar Unirea Dej nu a avut, practic, decât o ”jumătate” de ocazie pe parcursul meciului. În replică, băieții lui Ovidiu Burcă au mai irosit o mulțime de ocazii. Din pricina impreciziei, dar și a paradelor portarului gazdelor, Răilean.

Astfel că a tabela a arătat la final ”doar” 3-0. Rezultat stabilit grație spaniolilor Gorka Larrucea și Daniel Iglesias. Ultimul fiind autor al unei ”duble”.

ADVERTISEMENT

Un succes care l-a mulțumit pe Ovidiu Burcă. Mai cu seamă că îi permite echipei sale să vizeze, așa cum spunea recent, chiar promovarea directă. ”Cei de la Dej au un antrenor tânăr, de mare perspectivă, pe care îl apreciez foarte mult.

Era important să câștigăm astăzi. Pentru moral, pentru viitorul echipei. Este și terenul ăsta care ne-a îngreunat jocul, pe un astfel de teren e nevoie de un joc mai direct. De asta am preferat în partea secundă să menținem presiunea sus.

ADVERTISEMENT

A fost clar că am fost echipa mai bună, s-a văzut pe teren. În play-off, toate meciurile sunt tari, sunt echipe care au demonstrat că sunt cele mai bune.

Toate meciurile sunt foarte tari, întâlnim echipe foarte bine organizate. Noi, eu și Dragoș Militaru, suntem tineri care încearcă să se realizeze. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor”, a spus tehnicianul, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

El a prefațat și meciurile care urmează: ”Nu pot să spun că este un meci crucial cu Oţelul. Dar, da, este o echipă care ne-a bătut în prima parte a campionatului.

Are un antrenor important, care a transferat jucători cu experienţă. Trebuie să ne recuperăm repede şi să ajungem la turaţie maximă la meciul cu Galaţiul.

N-aş vrea să ne gândim la meciul cu Steaua, o luăm meci cu meci. Noi încercăm să avem aceeaşi atitudine indiferent de adversar, dar, da, cu CSA Steaua e o rivalitate istorică”.

ADVERTISEMENT