Sport

Ovidiu Burcă îl așteaptă pe Dorin Rotariu la Dinamo: „Îmi place mult”

Ovidiu Burcă și l-ar dori pe Dorin Rotariu la Dinamo. Atacantul de 28 de ani e liber de contract după despărțirea de Ludogorets.
25.08.2023 | 18:58
Ovidiu Burca il asteapta pe Dorin Rotariu la Dinamo Imi place mult
Ovidiu Burcă îl vrea pe Rotariu la Dinamo. Atacantul a jucat ultima oară pentru „câini” în 2017. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a prefațat meciul dintre Dinamo și Petrolul, iar antrenorul a recunoscut că și l-ar dori pe Rotariu în Ștefan cel Mare. Ultimele vești despre Lamine Ghezali.

Ovidiu Burcă încearcă să îl aducă pe Dorin Rotariu la Dinamo: „Vom vedea dacă este posibilă venirea lui”

Ovidiu Burcă nu a evitat să vorbească despre o posibilă revenire a lui Dorin Rotariu la Dinamo: „Dorin Rotariu e un jucător valoros, are o anumită carieră, mie îmi place foarte mult. Nu știu, vom vedea dacă este și posibilă venirea lui. 

ADVERTISEMENT

Nu am discutat cu el, prima dată trebuie să ne întâlnim cu cei din conducere, să vedem dacă mai avem resurse financiare pentru a aduce un astfel de jucător. Bănuiesc că el costă ceva…”.

Antrenorul lui Dinamo a venit cu vești bune în privința celui mai important jucător din acest început de sezon:„Ghezali va fi mâine împreună cu noi. Am pierdut destul de mulți jucători săptămâna asta. Nu îi voi nominaliza, las să vedeți mâine cine nu va fi în lot sau în primul 11. Avem o serie de accidentați, din păcate”.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru suporteri și conducere: „Stilul și abordarea nu le vom schimba”

Burcă a subliniat încă o dată filosofia pe care vrea să o imprime jucătorilor săi: „În mod normal n-ar fi trebuit să se afle. Nu cred că la acest nivel mai contează. E important să cunoști jucătorii echipei adverse, dar mult mai importantă e maniera de joc.

Noi încercăm să avem posesia, să ajungem în poziții de finalizare. Există și riscul ca atunci când o pierzi, adversarul să te prindă descoperit. Am lucrat și lucrăm la acest lucru. Stilul și abordarea nu le vom schimba, indiferent că întâlnim o echipă de un anumit calibru. Încercăm mereu să ne impunem ideile de joc”.

ADVERTISEMENT

Ahmed Bani ar fi vrut ca Dinamo – Petrolul să se joace pe Național Arena: „Suporterii ar fi venit în număr mare”

Ahmed Bani a vorbit și el la conferința de presă dinaintea derby-ului cu Petrolul: „Și noi voiam pe Arena Națională, suporterii ar fi venit în număr mare. Totuși și Arcul de Triumf e un stadion frumos. Și ei au niște fani fanatici, dar vom câștiga bătălia și în tribune. Nu știu dacă se simte gustul de fotbal-șampanie, dar începem să ne facem bine treaba”.

Mijlocașul care tocmai a împlinit 21 de ani e convins că Dinamo e pe drumul cel bun: „Se pare că munca noastră dă roade. Nu știu dacă e un start foarte mulțumitor, dar acest moment este. Eu zic că suntem în grafic, avem o șansă mare să ne îndeplinim obiectivul. Noi ne-am dori să câștigăm orice meci fără emoție, dar depinde de ce vom arăta pe teren. Trecem printr-o perioadă bună, nu se mai rezumă la ce a fost”.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul are un mesaj și pentru contestatarii săi: „Eu vreau să marchez în orice meci, nu m-am gândit la ceva special. Mi-am setat anumite obiective la începutul sezonului. E devreme să spun dacă suntem în grafic. Cei care au spus anumite lucruri despre mine nu le-au spus cu răutate, doar m-au făcut să dau un randament mai bun. Eu învăț din critici, nu stau să fiu supărat”.


  • 2,46 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1 solist” la meciul Dinamo – Petrolul 

ADVERTISEMENT