Sport

Ovidiu Burcă, nervos după CSA Steaua – Dinamo 2-0: „O înfrângere care doare!”. Mesaj clar pentru rivali: „Nu vor promova anul ăsta!”

Ovidiu Burcă a fost nervos după înfrângerea suferită de Dinamo în deplasarea cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, scor 0-2.
18.04.2023 | 21:47
Ovidiu Burca nervos dupa CSA Steaua  Dinamo 20 O infrangere care doare Mesaj clar pentru rivali Nu vor promova anul asta
Ovidiu Burcă, nervos după CSA Steaua - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” a fost nemulțumit de jucătorii săi, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul partidei, însă a fost supărat și pe arbitrul George Găman, despre care a spus că a luat mai multe decizii împotriva echipei sale.

Ovidiu Burcă, nervos după CSA Steaua – Dinamo

Ovidiu Burcă a fost nervos după înfrângerea suferită de Dinamo în deplasarea cu CSA Steaua, antrenorul „câinilor” certându-și jucătorii pentru felul în care au evoluat: „Prea puțină fluiditate în prima repriză, rămânem cu această înfrângere care ne doare.

ADVERTISEMENT

Nu știu care a fost organizarea acestui meci, dar nu e normal să venim cu 50 de minute înaintea partidei, ne-a scos din ritm, dar asta este, se întâmplă astfel de lucruri la derby-uri”.

„Încerc să stau departe de acuzațiile către brigăzile de arbitri, eu pot doar să mă duc la finalul meciului să le strâng mâna sau nu, astăzi nu am făcut-o, în rest să analizeze specialiștii.

ADVERTISEMENT

A fost un duș rece pentru noi, eu cred că ne face bine, ne pune cu picioarele pe pământ. Nu am făcut un meci rău, dar am trecut dintr-o extremă în alta, însă nu aș fi vrut să se întâmple la un astfel de meci”, a mai spus Ovidiu Burcă.

„Legea asta e un măr otrăvit oferit fotbalului românesc!”

„E nevoie de răbdare să construiești o echipă, iar în astfel de meciuri înveți cum să abordezi partidele, trebuie să ținem capul sus și să luptăm până la final!

ADVERTISEMENT

Steaua nu va avea drept de promovare, iar această inițiativă de lege, strigătoare la cer… nu cred că Steaua și suporterii lor au nevoie de un astfel de ajutor.

Nu poți să schimbi legi acum, ciudat, tocmai în săptămâna asta, mi se pare mai ciudat. Nu cred că legea va trece de Curtea Constituțională!”, a continuat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

„Faptul că a venit această inițiativă de lege fantomă le-a dat un stimul jucătorilor și fanilor. E o concurență neloială! E un măr otrăvit pe care îl oferim fotbalului românesc. Statul e cel mai prost manager!”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100...
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100 de milioane €, dar au avut parte de o mare surpriză
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Locul legendar din România, construit prin vrăjitorie
Locul legendar din România, construit prin vrăjitorie
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde