Sport

Ovidiu Burcă, veste mare pentru fanii lui Dinamo înaintea derby-ului cu CSA Steaua: ”Suntem pe ultima sută de metri”

Dinamo se pregătește pentru marele derby cu CSA Steaua, însă Ovidiu Burcă a venit cu o veste excelentă pentru fani dinspre partea administrativă.
14.04.2023 | 15:18
Ovidiu Burca veste mare pentru fanii lui Dinamo inaintea derbyului cu CSA Steaua Suntem pe ultima suta de metri
Ovidiu Burcă este în alertă după ratarea promovării directe în SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Întâlnirea din Ghencea, programată marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în etapa a 4-a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, naște pasiuni uriașe, astfel că se așteaptă un record de asistență la această partidă.

Înainte de CSA Steaua – Dinamo, Ovidiu Burcă a vorbit despre licență

Deși concentrat pe pregătirea derby-ului cu CSA Steaua, antrenorul Ovidiu Burcă le-a transmis suporterilor că oficialii clubului fac tot posibilul ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Din ce știu lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Avem asigurări de la noii acționari că acest prim pas numit licențiere va fi trecut. Asigurările sunt verbale pentru că n-am calitatea să le impun ceva.

Sunt un simplu antrenor. În ultima săptămână am discutat mai multe cu ei (n.r. – cu Andrei Nicolescu, Eugen Voicu și Vlad Iacob) și sunt pe ultima sută în rezolvarea datoriilor în ceea ce privește licența.

ADVERTISEMENT

Există chimie extraordinar de bună între jucători și conducători. Jucătorii sunt sensibili referitor la partea financiară. Le-au fost plătite salariile pe 13 aprilie și nu pe 15. Un lucru pe care nu-l întâlnești foarte des în România. Acum noi cei din staff putem să-i presăm pentru a da totul pe teren”, a declarat Burcă, pentru gsp.ro.

Burcă, mulțumit de aprobarea planului de reorganizare

Tehnicianul ”câinilor” s-a arătat încântat de faptul s-a aprobat planul de reorganizare și consideră că oamenii din conducere vor găsi soluțiile necesare pentru a scoate clubul din perioada nefastă.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur foarte tare că s-a aprobat planul de reorganizare! Acesta este un test pe care clubul trebuie să-l treacă. Trebuie să fie aprobat de masa creditorilor și de judecătorul sindic. Sincer, am avut convingerea că se vor găsi întotdeauna soluții.

În cazul insolvenței mai sunt bani care se pierd și cu societățile sau oamenii cu care au existat în trecut anumite afaceri. Eu am încredere în oamenii din conducere că vor găsi soluții și vor rezolva problema”, a spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a dus-o pe Dinamo pe locul patru cu 38 de puncte în clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor, la șase puncte de CSA Steaua București, însă a încins derby-ul când a afirmat că adevărata continuatoare a Stelei este FCSB.

ADVERTISEMENT