Sport

Steaua – Dinamo, războiul bannerelor mai tare decât meciul: „Trăiți de pe o zi pe alta, noroc că vă ajută Armata!” / „Obișnuiți cu Peluza lu’ Mustață, cu Sudul n-ați făcut față”. Foto

Fanii lui Dinamo și ai celor de la CSA Steaua au avut și un război al bannerelor, ambele galerii încercând să-și ironizeze rivalii.
18.04.2023 | 20:13
Bannere afișate la CSA Steaua - Dinamo
ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” au făcut glume pe seama susținerii clubului de către Armata Română, în timp ce suporterii „roș-albaștrilor” le-au transmis rivalilor că galeria lor nu se compară cu cea a FCSB-ului, condusă de Gheorghe Mustață, a lor fiind mult mai dură.

CSA Steaua – Dinamo, războiul bannerelor

Duelul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Dinamo s-a desfășurat și la nivelul bannerelor, care au fost numeroase de ambele părți, toate fiind ironice la adresa rivalelor: „Vă tremură privirea, sunteți blocați în front! Începe lecția ultra Sud Steaua la orizont!”.

ADVERTISEMENT

„Așteptăm cu interes ziua în care, din lipsă de cadre, amânați și o înmormântare!” / „Activi pe net și vorbe goale, dracu fuge de tămâie și voi de bătaie!”, a fost un alt mesaj ironic afișat de fanii celor de la CSA Steaua.

„Codul ultras încă nu l-ați descifrat, cât timp afișați ceea ce noi am capturat?”, a fost replica acidă a fanilor lui Dinamo către ultrașii din Peluza Sud. „În 2022, v-am dovedit că se poate, ați apelat la insignă, pistol și mandate!”, a fost răspunsul steliștilor.

ADVERTISEMENT

„Dacă vrem să dăm de voi, unde vă găsim? Facebook? Insta? Sau livejasmin?”, a fost o întrebare ironică a dinamoviștilor, însă răspunsul a venit imediat: „Fantezii cu LiveJasmin, front, Sălăjan, despre ce vorbim?” / „Dacă vreți să ne găsim, nu mai stați pe LiveJasmin!”.

„Obișnuiți cu peluza lui Mustață, cu sudul Stelei n-ați făcut față!”

Bannerele au continuat să fie afișate în număr mare de-a lungul primei reprize, cele două galerii având multe ironii una pentru cealaltă: „Obișnuiți cu peluza lui Mustață, cu sudul Stelei n-ați făcut față!”.

ADVERTISEMENT

„Dacii erau mândri și demni, într-adevăr! / Voi, negricioși și cu vopsea prin păr!” sau Trăiți de pe o zi pe alta, noroc că vă ajută Armata!”, au fost alte mesaje ale fanilor dinamoviști.

„Din culisele vieții de dinamovist: manele, cumetrii și un lider traseist!” / „Sezonul și investitorul la Dinamo, la poștă e luată și voi suflați în ea, sperând ca la o păpușă spartă!”, au fost două dintre mesajele afișate de fanii steliști.

ADVERTISEMENT

„S-a dovedit mereu că istoria se repetă, toți cei care au plecat de la palat și-acum regretă!”, a fost un alt banner afișat de fanii lui Dinamo. „PCcasH?”, a fost replica ultrașilor de la Peluza Sud.

„Sud Dinamo, pretenții de peluză mare. Mai mulți la Roma decât la voi în deplasare!” sau „Îți place ciocanul și porți pantofi cu toc, ești bine venit în red light district 48”, „Milano, Roma sau Verona? Cizma v-a dat peste cap busola!”, „100 de euro, banii la chiloți, DDB-s doar unii, prostituate toți!”, „Poluare sonoră pe pământ stelist, a venit în deplasare ultrasul manelist!”,au mai afișat fanii CSA Steaua.

„Echipa voastră dragă, Out Laws înființată”, „Cum adică nu ați trădat? Când traseismul ultra voi l-ați inventat”, „Nu ia Mustață la palat, cât faceți voi din videochat!”, „Stați prin tribunale și vă amăgiți, asta nu e Steaua pe care o iubiți!” sau „Ruta București-Sofia, în doar câteva zile, pierd banii, pierd capul și pierd kile”, au mai afișat și fanii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT