Sport

Ovidiu Burcă, semnal de alarmă după FCSB – Dinamo 2-1: “Mă aşteptam la mai mult curaj”

Ovidiu Burcă a oferit o primă reacţie după ce FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în etapa a 2-a din SuperLiga. Ce a spus antrenorul "câinilor".
23.07.2023 | 00:25
Ovidiu Burca semnal de alarma dupa FCSB  Dinamo 21 Ma asteptam la mai mult curaj
Cum a comentat Ovidiu Burcă înfrângerea suferită de Dinamo în faţa celor de la FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învins de FCSB, scor 1-2, în derby-ul etapei a 2-a din SuperLiga, iar numitorul comun în tabăra “câinilor” a fost lipsa de curaj în meciul jucat pe “Arcul de Triumf”. Ovidiu Burcă a analizat prestaţia elevilor săi la finalul partidei.

Ce a spus Ovidiu Burcă după FCSB – Dinamo 2-1

Ovidiu Burcă a fost nemulţumit de lipsa de curaj a jucătorilor săi, lucru remarcat şi de Ricardo Grigore sau Neluţ Roşu. De asemenea, antrenorul “câinilor” a evidenţiat diferenţa mare între cele două echipe.

ADVERTISEMENT

“Mă încearcă un sentiment de tristețe. Cred că trebuie să vedem lucrurile obiectiv. Este o diferență mare între noi și ei. Am crezut că prin entuziasm putem să demontăm acest decalaj. Ne-a învins o echipă mai bună decât noi.

Trebuie să fim realiști, suntem departe. Trebuie să ne rezolvăm problemele, că nu ne așteaptă nimeni. Acel gol (n.r. al lui Dinamo) a venit când ei au luat piciorul de pe accelerație.

ADVERTISEMENT

Am zis că întâlnim cea mai bună echipă din campionat. E nevoie de timp să recontruim o echipă. Au fost două execuții foarte bune ale unor jucători buni. Nu m-am temut. Eu m-am uitat la progresul pe care îl face echipa. Azi mă așteptam la mai mult. În prima repriză am fost timizi.

Parcurgem aceleaşi etape pe care le-am parcurs şi anul trecut. Nu uitaţi că avem o echipă care s-a calificat în play-off. Sunt aceiaşi jucători şi acum. Trebuie să fim obiectivi. Sunt jucători noi pe care trebuie să-i integrăm. Nu o să fac remarci pozitive şi nici negative”, a declarat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Dinamo e pe ultimul loc în SuperLiga după primele două etape

Florinel Coman a deschis scorul în FCSB – Dinamo 2-1, în minutul 30, iar Darius Olaru a majorat diferenţa după cinci minute. Singurul gol al “câinilor” a venit pe finalul derby-ului, în minutul 82, când Goncalo Gregorio a profitat de o gafă a lui Ştefan Târnovanu.

Dinamo a început noul sezon din SuperLiga cu două înfrângeri şi ocupă ultimul loc în campionat. “Câinii” au fost învinşi de U Craiova, scor 0-2, şi de FCSB, scor 1-2, ambele meciuri jucându-se pe stadionul “Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

În etapa a 3-a, Dinamo se va duela cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci programat pe 31 iulie, de la ora 21:30. Adversara “câinilor” va juca înaintea acestei partide cu CSKA Sofia, în prima manşă din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT