Sport

FCSB, egal cu goluri contra Gloriei Buzău în amicalul de la baza din Berceni. Ce formulă a ales Elias Charalambous și cine au fost marcatorii

FCSB a remizat cu Gloria Buzău, scor 1-1, într-un amical care s-a disputat cu porțile închise la baza „roș-albaștrilor” din Berceni. Cine au fost marcatorii.
23.03.2024 | 15:53
FCSB egal cu goluri contra Gloriei Buzau in amicalul de la baza din Berceni Ce formula a ales Elias Charalambous si cine au fost marcatorii
FCSB și Gloria Buzău au remizat în amicalul disputat la baza de la Berceni. Foto: Facebook - @FCSB.
ADVERTISEMENT

FCSB a profitat de perioada de pauză cauzată de meciurile echipei naționale și a organizat un meci amical în care a înfruntat-o pe Gloria Buzău, locul 4 în liga secundă. Duelul încheiat la egalitate, scor 1-1, s-a desfășurat cu porțile închise la baza din Berceni.

FCSB, egal cu goluri contra Gloriei Buzău în amicalul de la baza din Berceni

FCSB a început play-off-ul SuperLigii cu dreptul. Trupa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a câștigat în prima etapă cu Sepsi, scor 2-1 pe Arena Națională, și caută să mențină nivelul ridicat. „Roș-albaștriii” nu s-au odihnit și au chemat-o la București pe Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Andrei Prepeliță este calificată matematic în play-off-ul ligii secunde și luptă pentru promovarea pe prima scenă. Formația din Crâng a avut o prestație convingătoare contra liderului SuperLigii și a deschis scorul rapid, în minutul 7, prin Matei Tănasă.

În vârstă de 18 ani, Matei Tănasă este împrumutat de Gloria Buzău de la FCSB până la finalul sezonului. În minutul 41, David Miculescu a restabilit egalitatea, iar scorul a rămas neschimbat până la fluierul de final al meciului.

ADVERTISEMENT

FCSB a aliniat o echipă competitivă contra Gloriei Buzău

În absența celor mai importanți jucători ai momentului, convocați la echipele naționale, FCSB a trimis pe teren încă din primul minut nume importante. Vlad Chiricheș a fost în echipa de start a „roș-albaștrilor” și a purtat banderola de căpitan.

Au fost primele minute bifate de Vlad Chiricheș în tricoul FCSB după accidentarea de la finalul lunii august 2023. Fostul căpitan al naționalei României a făcut pereche în defensivă cu Joyskim Dawa, iar în lateral cu Vali Crețu și Ionuț Panțîru.

ADVERTISEMENT

Nana Antwi, fundaș dreapta de meserie, a fost folosit în poziție de extremă dreapta. În atac au fost trimiși titulari David Miculescu și Octavian Popescu. Al doilea nu a fost convocat de Daniel Pancu la naționala României U21.

Echipa de start a FCSB-ului la meciul cu Gloria Buzău: Vlad – Crețu, Dawa, Chiricheș (cpt), Panțîru – Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu – Antwi, Miculescu, Oct. Popescu.

ADVERTISEMENT

„În a doua parte a meciului au mai intrat pe teren Haruț, Ngezana, Lixandru și Udrea, precum și juniorii Pădurariu, Ilie, Colibășanu și Necșulescu”, se arată pe căile oficiale de comunicare ale celor de la FCSB.

Echipa de start a Gloriei Buzău la meciul cu FCSB: Greab – Ferraresso, Dandea, Crișan, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu, Prejmerean, Perianu, V. Dumitrache, M. Tănasă, Chică-Roşă. Au mai intrat: R. Zamfir, Nadolu, Brîncoveanu, Fărăgău, Akhmatov, Șteau, D. Benzar.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul - FCSB