Life

Ozana Barabancea, ținta glumelor în online. Jurata de la Antena 1 și-a modificat pozele exagerat de mult

25.09.2020 | 09:36
Ozana Barabancea tinta glumelor in online Jurata de la Antena 1 sia modificat pozele exagerat de mult
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a descoperit recent aplicațiile de modificare a fotografiile, motiv pentru care majoritatea imaginilor de pe rețelele de socializare sunt retușate, uneori chiar exagerat de mult. Și nu o spunem noi, ci chiar fanii care o urmăresc pe vedetă în mediul online.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 a devenit ținta glumelor, după ce a postat câteva imagini modificate, dar a „omis” una în care apărea complet naturală. Internauții s-au amuzat copios și au lăsat tot felul de comentarii.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, solista de jazz este de nerecunoscut în fotografiile în care folosește filtru sau alte aplicații. Fizionomia și expresia facială sunt modificate prea mult, parcă este vorba de cu totul altă persoană, iar trăsăturile feței Ozanei Barabancea parcă sunt desprinse din producțiile SF.

Ozana Barabancea, luată în râs de fani, după ce și-a modificat pozele exagerat de tare

Aoleu…vedeți că ați uitat una fără filtru”, „Termină o dată cu filtru că nu te cunoaște nimeni”, „Haterii vor spune că e Photoshop”, „La video-uri nu merge aplicația aia, doar la poze”.

ADVERTISEMENT

„Zici că e războinicul de pe Metin2”, „Ozana…stop!”, „Te pricepi bine rău la editat, de ce să te mint”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe una dintre rețelele de socializare.

Replica profesoarei de canto nu a întârziat să apară, după ce a fost atacată dur pe rețelele de socializare din cauză că-și modifică prea mult fotografiile. Jurata de la Antena 1 le-a transmis oamenilor să-și vadă de treburile lor, semn că nu este interesată de remarcile fanilor.

ADVERTISEMENT

În plus, bruneta a ținut să sublinieze faptul că cei care o critică, cu siguranță, și-ar dori să fie măcar o zi în pielea ei. Totodată, cântăreața este mândră de tot ceea ce face, inclusiv de imaginile retușate de pe contul de Instagram în care se pare că folosește aplicația Facetune.

Ozana Barabancea, cu și fără filtru în mediul online
Ozana Barabancea, cu și fără aplicații în mediul online. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de «lupi moraliști și sfătoșii satului»!

ADVERTISEMENT

Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.

Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !”, a spus jurata de la Antena 1, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT