Sport

Pablo Cortacero are un nou termen pentru plata datoriilor! Când și-a anunțat apropiații că vine în România. Exclusiv

03.01.2021 | 19:00
Pablo Cortacero are un nou termen pentru plata datoriilor Cand sia anuntat apropiatii ca vine in Romania Exclusiv
ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo devine disperată pentru suporterii din Șoseaua Ștefan cel Mare și din fotbalul românesc poate dispărea un nou club de tradiție. Vinovatul este Pablo Cortacero, cel care a preluat de la Ionuț Negoiță firma Lotus, care deținea pachetul majoritar al clubului. Ibericul a avansat un nou termen pentru intrarea în club a 1,5 milioane de euro.

Pablo Cortacero a răspuns la un mesaj trimis de unul dintre liderii DDB în ultimele zile ale anului și le-a dat asigurări că le va ceda acțiunile dacă nu vor intra banii până pe 31 ianuarie. În ultima zi din an, fanii i-au scris din nou spaniolului, dar acesta nu mai dă niciun semn de viață, iar acest lucru amplifică situația deja gravă de la echipă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii nu mai știu în cine să creadă, având în vedere că ei sunt în continuare neplătiți de luni bune și majoritatea și-au depus memorii. Spaniolul și-a anunțat apropiații că se va întoarce pe 12 ianuarie la București și că mai mult ca sigur până atunci vor intra acei bani promiși, 1,5 milioane de euro pentru datoriile stringente ale clubului. Până pe 21 ianuarie ibericul a promis că face majorarea de capital de 5 milioane de euro!

Pablo Cortacero i-a mințit încă o dată pe suporteri!

Pablo Cortacero, Dorin Șerdean și liderii din Program DDB au avut o întâlnire la hotelul Phoenicia din Capitală pe 21 decembrie. Spaniolul le-a promis că dacă până pe 31 decembrie nu intră banii în cont, atunci le cedează acțiunile clubului. FANATIK a scris atunci despre această întâlnire de la care v-am prezentat și o fotografie în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

”De teama suporterilor și pentru că le era frică ca lucrurile să nu degenereze, Cortacero a făcut promisiunea suporterilor, însă n-are de gând să cedeze nici măcar o acțiune din cele preluate de la Negoiță chiar dacă nu are una de un leu în buzunar”, ne-au dezvăluit niște surse din club.

Situație disperată la Dinamo! Jucătorii și-au depus memorii

Însă lucrurile nu mai suportă amânare la club. Datoriile de la Dinamo cresc pe zi ce trece, iar clubul riscă să nu mai aibă jucători la ora meciului cu Hermannstadt, programat pe 13 ianuarie. Majoritatea fotbaliștilor și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract în cazul în care nu li se plătește măcar un salariu din cele patru restante pe 15 ianuarie!

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii s-au reunit la Săftica cu un lot de 19 jucători:

Portari: Mejias Osorio, Mihai Eșanu, Aleksander Mitrovic

Fundași: Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan

Mijlocași: Alexandru Răuță, Paul Anton, Ionuț Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim

Atacanți: Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu

Puljic, Sorescu și Fabbrini se vor alătura luni echipei

Ante Puljic, Deian Sorescu și Diego Fabbrini se vor alătura lotului lui Dinamo începând de luni dimineața, unde jucătorii se vor pregăti în fiecare zi până pe 12 ianuarie, când este programată deplasarea cu autocarul la Mediaș, unde va avea loc meciul cu Hermannstadt, de la ora 19:00, pe 13 ianuarie. Până atunci, pe 7 ianuarie este programată vizita medicală pe 7 ianuarie, de la ora 8:00, la INMS.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru dinamoviști este că antrenori sigur vor avea. Ionel Gane a acceptat să-i pregătească pe ”câini”, avându-l ca secund pe Iulian Mihăescu și pe Cătălin Mulțescu, antrenor cu portarii.

ADVERTISEMENT
Tags: