Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Pachet” din Gruia cu destinația Giulești? Reacția lui Victor Angelescu după ce 4 nume grele au fost aduse în discuție. Video exclusiv

Rapid e cu gândul la campania de transferuri pentru sezonul viitor, iar în discuție au fost aduși 4 jucători de la CFR Cluj. Cum a reacționat patronul Victor Angelescu.
08.05.2023 | 13:33
Pachet din Gruia cu destinatia Giulesti Reactia lui Victor Angelescu dupa ce 4 nume grele au fost aduse in discutie Video exclusiv
Pachet din Gruia cu destinația Giulești Reacția lui Victor Angelescu după ce 4 nume grele au fost aduse în discuție. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. După ce a analizat prestația Rapidului din umilința cu Farul, scor 2-7, patronul a vorbit despre posibilele achiziții pe care giuleștenii le vor face pentru sezonul viitor.

Cum a reacționat Victor Angelescu când a auzit că Rapid vrea 4 jucători de la CFR Cluj: „Am mai luat și în trecut de la ei”

În timpul dialogului cu Victor Angelescu, Horia Ivanovici a dezvăluit că FANATIK are informații exclusive, conform cărora Rapid îi dorește de la vară pe Nana Boateng, Yuri Matias, Christopher Braun și Alin Fica. Acționarul grupării de sub Podul Grant a reacționat prompt.

ADVERTISEMENT

„Nu, n-am discutat așa ceva. Nu s-a pus problema. Nu vă pot confirma numele jucătorilor. Unii dintre ei sigur nu sunt pe lista noastră. Nu am discutat nimic cu CFR Cluj.

Și noi și CFR încă suntem angrenați în anumite obiective, ei pentru titlu și cupe europene, noi doar pentru cupe europene. Nu s-a vorbit așa ceva. Nu pot vă pot confirma.

ADVERTISEMENT

În primul rând nu sunt jucătorii de care eu să știu că noi îi avem pe listă. CFR Cluj are jucători buni, dar orice discuție despre vreun jucător de-al lor sau de-al nostru ar trebui făcută când se termină sezonul”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrei Cordea „trădează” FCSB pentru Rapid?

După umilința cu Farul, scor 2-7, partenerul lui Angelescu, Dan Șucu, a pus tunurile pe jucătorii lui Adrian Mutu și a anunțat că la vară va începe remanierea în lotul Rapidului. Horia Ivanovici l-a întrebat pe Victor Angelescu și despre un posibil interes al giuleștenilor pentru „rivalul” Andrei Cordea de la FCSB.

ADVERTISEMENT

(n.r. – în capul listei de transferuri este Cordea, de la FCSB) Nu, nu este adevărat. Nu avem niciun jucător de la FCSB pe listă. Cred că oricum e foarte greu să se transfere jucători de la Rapid la FCSB sau de la FCSB la Rapid.

Poate vom mai lua jucători de la CFR Cluj. Am mai luat și în trecut. Cred că avem 2-3 care au venit de la CFR Cluj. Sunt și jucători de la Rapid care au ajuns la CFR, dar nu s-a discutat nimic. Din ce mi-ați spus, nu sunt pe lista noastră și nu am avut nicio discuție pentru vreun jucător cu CFR”, a conchis patronul alb-vișiniilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT