Life

Pagina de facebook a știrilor Fanatik se rebranduiește. Fanatik Știri Mondene devine Fanatik Știri

Fanatik.ro a decis ca pagina de facebook Fanatik Știri Mondene sa se rebranduiasca in Fanatik Stiri, pentru a va oferi cele mai importante știri ale momentului din fiecare zi
12.07.2023 | 22:03
Pagina de facebook a stirilor Fanatik se rebranduieste Fanatik Stiri Mondene devine Fanatik Stiri
ADVERTISEMENT

Avem „noi haine” pentru cele mai noi bune știri din România. Bine documentate, știrile noastre acoperă toate subiectele de interes. Fie că vorbim de actualitate, breaking news, mondenități, life-style, sfaturi practice, specialiști, curiozități ale naturii, filme și seriale, toate informațiile sunt de acum la un click distanță.

Pagina de facebook a știrilor Fanatik se rebranduiește. Fanatik Știri Mondene devine Fanatik Știri

Știrile din România îmbracă intr-o nouă haină. Pagina de facebook a celor mai tari stiri ale momentului se vor regasi de acum pe aceeasi pagina de facebook, dar cu o noua denumire Fanatik Știri. Fanatik.ro a inceput deja demersurile la Meta pentru modificarea paginii in Fanatik Stiri.

ADVERTISEMENT

La o simplă accesare a contului vei putea citi cele mai noi știri din toate domeniile, dar și horoscopul actualizat pentru fiecare zodie în parte oferite de specialiștii noștri,  Mihai Voropchievici sau Camelia Pătrășcanu.

Fanatik Știri Mondene
Fanatik Știri Mondene, noua pagină de facebook a celor mai tari mondenități ale momentului

 

Cu un simplu like, te poți abona pagina de facebook Fanatik Stiri, pentru a fi mereu la curent cu actualitățile zilei. Informații de actualitate si breaking news, dar si cele mondene, despre vedetele preferate, știri de interes național sau vești importante de peste hotare, toate acestea le vei găsi pe noua pagină de facebook Fanatik Știri.

ADVERTISEMENT

Fanatik Știri, modul simplu prin care aflați tot ce vă interesează

Orice știre legată de celebrități și de stil de viață este, acum, mai accesibilă pentru cititorii noștri, intr-un adevărat proces de îmbunătățire a experienței cititorului, pentru accesibilitate crescută.

Trebuie doar să dați un like, dar, pentru a fi siguri că nu veți scăpa nicio știre importantă din viața celebrităților, nu a strica să cereți să fiți notificați. Și, așa cum v-am obișnuit, nu veți mai pierde nicio ”bârfă” din lumea vedetelor.

ADVERTISEMENT