Sport

Panduru, încântat de un jucător de la FCSB: “La Miculescu nu am văzut fițele alea”

Luis Phelipe a fost lăudat de către Basarab Panduru în urma debutului său în tricoul FCSB-ului. Brazilianul a impresionat grație tehnicii sale deosebite.
17.01.2024 | 10:59
Panduru incantat de un jucator de la FCSB La Miculescu nu am vazut fitele alea
Basarab Panduru a fost placut surprins de calitatile lui Luis Phelipe. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a disputat un singur amical în perioada de pregătire. Formația pregătită de Charalambous a făcut un joc solid și s-a impus în fața celor de la LASK cu scorul de 3-1. Luis Phelipe , Florinel Coman și David Miculescu au înscris pentru FCSB într-un meci în care și-a făcut debutul șui Baba Alhassan.

Phelipe, peste Miculescu în viziunea lui Panduru

“Probabil că au învățat acum și au făcut ce e mai bine pentru ei. Vacanța a fost mai lungă decât pregătirea. S-a terminat pe 20 decembrie campionatul și s-au întâlnit pe 8, după care pregătirea de pe 9.

ADVERTISEMENT

Vacanță mai multă. Știu ce fac, nu știu nici aici, Baba Alhassan dacă e să joace poate să fie bun de vânzare, e tânăr. Phelipe, ce mi-ai arătat acolo alea 3 faze mi-a plăcut, nu am văzut la Miculescu de când a venit fițele alea, driblingurile alea”, a declarat Basarab Panduru pentru Orangesport.ro.

Luis Phelipe a fost adus de la Poli Iași contra sumei de 200.000 de euro, la care se adaugă 20% dintr-un eventual viitor transfer. Cu un contract semnat pentru următorii 4 ani, atacantul sud-american are o clauză de reziliere impresionantă, stabilită la 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Salariul lui Luis Phelipe la FCSB este setat la 10.000 de euro pe lună. Brazilianul l-a convins pe Gigi Becali după o jumătate de sezon de succes în tricoul celor de la Poli Iași. Phelipe a reușit să înscrie 3 goluri în 19 partide pentru moldoveni.

Panduru, nemulțumit de salariul obținut de Drăgușin

Basarab Panduru a discutat și despre transferul momentului în fotbalul românesc, Radu Drăgușin la Tottenham. Fostul internațional s-a declarat dezamăgit de salariul negociat de fundaș în Premier League.

ADVERTISEMENT

“Am văzut că Tătărușanu de exemplu avea salariu 1.200.000, bănuiesc că fără impozit. Dacă el, ca rezervă la AC Milan ai 1.200.000, tu, pentru care se plătesc 30 de milioane, ai Napoli în spate, ai Chelsea în spate, ai Tottenham în spate, echipele care se bat pentru tine. 

Cum ți se pare ție? 1.200.000 Tătărușanu și 2.300.000 Drăgușin? Dacă tu ai 4 echipe care se bat pentru tine. Eu cred că ai avut tot timpul pe ăia și ăia ți-au făcut oferte.  Eu nu am treaba cu 2.300.000. Cum să iei 2.300.000 când toată lumea te caută?

ADVERTISEMENT

Ce e aia 2.300.000? Cred că s-a discutat oricum prea mult și nu cred că e treaba noastră. Tătărușanu avea 1.200.000 salariu și era rezervă. Dar dacă se dă 30 de milioane salariu pe tine, ce salariu ar trebui să ai?

E o rezervă de 36 de ani care câștigă 1.200.000. Iar tu pleci de la Genoa unde ai 1.200.000 și te duci pe 2.300.000? Când tu ai Bayern, Tottenham, Chelsea și Napoli pe urmele tale? Așa am auzit, că nu scot de la mine”, a punctat Basarab Panduru.

Radu Drăgușin a reușit transferul carierei după ce a convins-o pe Tottenham să plătească 26 de milioane + bonusuri celor de la Genoa. Om de bază în angrenajul lui Edi Iordănescu, Drăgușin este obligat să se impună la clubul londonez pentru a fi în formă înainte de Euro 2024.

ADVERTISEMENT