News

Panică la Casa Albă. Președintele Joe Biden a căzut de pe bicicletă. Cum a țopăit în fața jurnaliștilor ca să le arate că este ok. Update

Președintele Statelor Unite al Americii, Joe Biden, a suferit un accident ușor, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă. Biden are 79 de ani și nu stă foarte bine cu sănătatea.
18.06.2022 | 20:53
Panica la Casa Alba Presedintele Joe Biden a cazut de pe bicicleta Cum a topait in fata jurnalistilor ca sa le arate ca este ok Update
Joe Biden obișnuiește să se plimbe cu bicicleta, când merge acasă, în Delaware / Sursă foto: Captură Fox News
ADVERTISEMENT
19-06-2022
15:33

Joe Biden a țopăit pentru jurnaliști, pentru a demonstra că nu l-a afectat căzătura

Joe Biden le-a arătat jurnaliștilor că nu este afectat de căzătura de sâmbătă, într-un mod cu totul neașteptat.

Președintele Statelor Unite ale Americii a fost așteptat de reprezentanții presei, la ieșirea de la slujba de duminică, și întrebat cum se simte.

Joe Biden, Twitter
Joe Biden a fost la slujba de duminică, în Delaware / Foto: Twitter

”Foarte bine”, a răspuns Biden, cu un zâmbet larg. Și pentru a-și argumenta spusele, cel mai puternic om din lume a executat câteva salturi pe călcâie, demonstrând că este într-o formă maximă.  

Momente de stupoare și panică în rândul agenților de securitate, după ce Joe Biden a căzut de pe bicicletă, în timp ce se afla la o competiție.

Joe Biden s-a prăbușit când încerca să-și salute fanii

Cel mai puternic om din lume se afla la Delaware, în apropierea casei sale, când a avut loc accidentul. Acesta s-a dezechilibrat și s-a prăbușit, în timp ce încerca să le facă un semn cu mâna admiratorilor care veniseră să-și vadă președintele de aproape.

ADVERTISEMENT

Cel mai puternic om din lume a primit imediat sprijinul agenților de ordine. Biden s-a ridicat singur și le-a spus reporterilor că este bine și nu a pățit nimic. Totuși, cei prezenți spun că președintele SUA avea câteva zgârieturi provocate de cădere.

Joe Biden a avut puterea să explice ce s-a întâmplat. El spune că a încercat să-și scoată pantofii sport din pedalele bicicletei, însă aceștia s-au blocat și i-au provocat căderea.

ADVERTISEMENT

Căzături în lanț pentru președintele SUA

Se pare că Joe Biden este un președinte ghinionist, din acest punct de vedere. Luna trecută, el s-a prăbușit lângă scările unui avion, într-un aeroport din Statele Unite. De asemenea, anul trecut, Biden a mai făcut de trei ori cunoștință cu solul.

Joe Biden are 79 de ani iar astfel de evenimente pot avea urmări serioase, în cazul lui. El este cel mai vârstnic președinte ales, primul președinte care provine din statul Delaware și al doilea de religie catolică.

ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate ale lui Joe Biden

În noiembrie 2021, Biden a fost supus unei intervenții pentru îndepărtarea unui ”polip potențial precanceros” la colon. De asemenea, în 1988, a suferit un anevrism cerebral, pentru care a avut nevoie de o operație.

De-a lungul timpului, Biden a mai avut episoade de fibrilație atrială, un tip de bătăi neregulate ale inimii, care însă pot fi tratate.

ADVERTISEMENT

Ce cred americanii despre starea președintelui

Starea de sănătate a lui Joe Biden a fost un subiect dezbătut intens, mai ales în cursul anului 2021, în rândul republicanilor. S-a pus sun semnul întrebării inclusiv capacitatea mentală a președintelui Statelor Unite.

Într-un sondaj realizat în Statele Unite, jumătate dintre alegători au răspuns că nu cred că Joe Biden stă prea bine cu sănătatea, 40% au răspuns că da, iar 10% au declarat că nu știu.

ADVERTISEMENT
Tags: