Life

Panică pentru Marius Moise de la Insula Iubirii, după ce i-a fost spartă casa. Ce i-au furat hoții

Marius Moise de la Insula Iubirii a trecut prin momente de panică, acum ceva timp. Ce lucruri i-au fost furate din locuință.
29.08.2023 | 23:11
Panica pentru Marius Moise de la Insula Iubirii dupa ce ia fost sparta casa Ce iau furat hotii
Marius Moise, fost concurent de la Insula Iubirii. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Marius Moise, fostul concurent de la Insula Iubirii, a avut parte de clipe de panică în urmă cu mai bine de jumătate de an. Fostului iubit al Biancăi Giurcă i-au fost furate câteva lucruri.

Marius Moise de la Insula Iubirii, momente de panică după ce i-a fost spartă casa

Fostul concurent din sezonul 7 Insula iubirii a trecut printr-o întâmplare neplăcută în urmă cu ceva timp, după ce i-a fost spartă locuința. Marius nu era acasă și este convins că hoții știau acest lucru.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, Marius Moise a plecat la Ploiești împreună cu Bianca Giurcă, Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan. Hoții au profitat de absența sa, așa că au intrat în locuință și i-au luat unele lucruri.

În acel moment, cunoscuții știau că va lipsi de acasă. Atunci când s-a întors la locuința sa, Marius Moise și-a dat seama că anumite lucruri îi lipsesc.

ADVERTISEMENT

“Mi-au spart casa după 30 decembrie. Am fost cu Bogdan, Claudia și cu Bianca am fost până în Ploiești și cred că înainte să plec m-a auzit lumea pe aici, prin sat, m-a auzit că plec și până ne-am întors noi seara pe la 23:30-00:00, mi-au spart casa”, a spus fostul concurent pe Tik Tok.

Seara, când a ajuns acasă, bărbatul a văzut că îi lipsesc unele ceasuri, care erau de valoare. Hoții nu au luat și alte lucruri. Cu toate acestea, Marius spune că este recunoscător că cei care i-au spart casa nu i-au făcut pagube mai mari, cum ar fi să o distrugă.

ADVERTISEMENT

“Am pus niște filmulețe de atunci pe Instagram. Mi-au furat niște ceasuri, nu mare lucru. Sunt recunoscător că nu mi-au spart pe aici, că nu au intrat să facă jaf sau că ar fi putut să spargă televizoare, eu știu…blaturi, pe aici, pe la băi.

Doar au căutat bani și cam atât. Erau ceasuri de valoare, nu erau de o valoare extraordinară”, a mai spus fostul concurent de la Insula Iubirii, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg Marius Moise și Bianca Giurcă după finala Insula Iubirii

Bianca Giurcă și Marius Moise au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă au plecat separat de pe insulă. După ceremonia focului, cei doi s-au reîntâlnit la vilă și au vorbit despre ce vor face în continuare.

La puțin timp după ce s-au întors din țară, cei doi au petrecut sărbătorile împreună. Ulterior, Bianca s-a mutat în București, dar numai pentru câteva luni, după care s-a mutat din nou la Marius Moise.

Cei doi au încercat să aibă o relație, dar și-au făcut reproșuri și lucrurile nu au mai mers. În cele din urmă, au decis să se despartă definitiv, iar Bianca Giurcă s-a mai văzut cu ispita Alin Simoiu.

ADVERTISEMENT