Sport

Se va implica Mircea Lucescu în fotbalul românesc? Răspunsul dat de fostul său elev: ”Mi-e foarte greu să cred că renunţă”

După ce în ultima perioadă a fost tot mai prezent la antrenamentele și meciurile lui Dinamo, Mircea Lucescu ar putea să investească la clubul din Ștefan cel Mare.
12.03.2024 | 23:06
Se va implica Mircea Lucescu in fotbalul romanesc Raspunsul dat de fostul sau elev Mie foarte greu sa cred ca renunta
Revine Mircea Lucescu în fotbalul românesc? foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Mircea Lucescu s-ar putea să revină în fotbalul românesc. Legendarul antrenor român este tentat să investească la Dinamo, alături de Ion Țiriac.

Revine Mircea Lucescu în fotbalul românesc?

Antrenat de Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, cu care a câștigat trofeul Cupei UEFA în 2009, Răzvan Raț a analizat posibilitatea ca tehnicianul să se implice din nou în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

”Tot se vorbea că va merge alături de Ion Ţiriac la Dinamo. Măcar să fie aşa. Lucescu senior are ce plusuri să aduca în fotbalul românesc. El trăieşte cu fotbalul. A trăit cu fotbalul toată viaţa.

Mi-e foarte greu să cred că renunţă, chiar dacă are vârsta pe care o are. Dacă este sănătos din toate punctele de vedere, ar trebui să revină”, a declarat Răzvan Raț, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, dispus să investească la Dinamo

În urmă cu o lună, Mircea Lucescu anunța că doar în cazul în care Dinamo va avea un nou stadion este dispus să investească. ”Il Luce” crede că doar așa formația din Ștefan cel Mare va avea din nou succes.

”Atât timp cât Dinamo nu are un stadion, nu ai nicio speranță că lucrurile vor evolua. Trebuie să se facă o bază serioasă de pregătire. Zona centrală a lui Dinamo este extrem de accesibilă.

ADVERTISEMENT

Stadionul poate să fie foarte folosit pentru multe lucruri, nu numai fotbal. Să dea drumul la acest proiect. Altfel, nu ai de unde s-o apuci.

Cred că uitați câți ani am eu. Să vedem. E de discutat despre așa ceva. Ţiriac ar vrea să se implice. Vrea să aibă convingerea că implicarea lui va duce la rezultate. Noi nu suportăm nereușita!”, a declarat Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Construirea noului stadion al lui Dinamo nu mai este doar un vis

Așa cum FANATIK anunța în urmă cu o lună, lucrările la noul stadion al lui Dinamo vor începe în cel mai scurt timp, după ce pe 30 decembrie 2023, Comitetul Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național a dat un aviz pozitiv.

Pe 14 februarie s-a făcut un pas important, Ministerul Dezvoltării anunțând ”deschiderea procedurii de dezbatere publică a proiectului de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții Construire Arena Multifuncțională Dinamo”.

ADVERTISEMENT