Sport

Papură, probleme înainte de Rapid – Universitatea Craiova. Doi jucători s-au accidentat

Papură are mai bătăi de cap înainte de duelul cu Rapid. Antrenorul oltenilor nu se va putea baza pe Florin Borța și Ștefan Bairam. Cei doi s-au accidentat la ultimul antrenament și vor sta pe bară cel puțin două meciuri.
28.10.2023 | 19:56
Papura probleme inainte de Rapid  Universitatea Craiova Doi jucatori sau accidentat
Papura are probleme de lot inainte de meciul cu Rapid. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova întâmpină probleme de efectiv înainte de deplasarea din Giulești. Oltenii nu se pot baza pe serviciile lui Florin Borța și Ștefan Bairam, ambii accidentați. Cei doi fotbaliști au fost declarați indisponibili chiar înainte de plecarea spre București.

Craiova are probleme de lot înainte de meciul cu Rapid

Cele două accidentări vin într-un moment delicat pentru Universitatea Craiova. Oltenii vin la Rapid după o înfrângere neașteptată pe teren propriu, cu Petrolul, scor 1-3. Vecine de clasament, învingătoarea dintre Rapid și Craiova își va adjudeca ultimul loc de pe podium la finalul etapei.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 24 de ani, Florin Borța a evoluat în 3 partide pentru Universitatea Craiova. Ștefan Bairam, pe de altă parte, este o pierdere semnificativă înainte de duelul cu Rapid. Bairam a evoluat în 8 meciuri și a reușit un gol pentru formația lui Papură. Cei doi vor lipsi și în meciul de cupă, cu UTA.

Scaunul lui Papură se clatină, iar veștile din interiorul lotului nu sunt deloc bune. Cu Ivan ieșit din formă, oltenii sunt obligați să improvizeze chiar înainte de derby-ul cu Rapid. Partida este una decisivă pentru antrenorul Craiovei. În cazul unei înfrângeri, acesta riscă să fie demis.

ADVERTISEMENT

Presiunea asupra băncii tehnice este exercizată chiar de suporterii Universității Craiova. Fanii oltenilor îi cer demisia lui Papură după o serie de partide în care jocul echipei a fost unul neconvingător. Galeria alb-albastră a anunțat că nu va mai susține echipa până când banca tehnică nu va fi schimbată.

Papură este contestat de suporteri

Pentru moment, conducerea Craiovei îi oferă credit lui Papură. Cu el pe bancă, Universitatea ocupă locul al 4-lea în campionat, la 8 puncte de liderul FCSB. Papură este al 3-lea antrenor al oltenilor din acest sezon, iar Mihai Rotaru ezită să opereze noi modificări.

ADVERTISEMENT

Sezonul a fost început cu Eugen Neagoe. În vârstă de 56 de ani, Neagoe a fost demis după ce jocul echipei a lăsat de dorit. În locul său a fost adus Laurențiu Reghecampf. Din păcate pentru olteni, Reghecampf a părăsit echipa la nici două luni de la instalare.

Universitatea Craiova are 22 de puncte după primele 13 etape din Superligă. Formația condusă de Papură a stârns 6 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri în actuala stagiune. Ultimul eșec a pus paie pe foc în tabăra oltenilor, care nu concep să nu plece din Giulești cu punct sau puncte.

ADVERTISEMENT

În cealaltă tabără, Rapid arată o creștere de formă. Trupa lui Bergodi ocupă poziția a 3-a în Superligă, cu 23 de puncte în 13 partide. Rapid are trei egaluri și două victorii în ultimele 5 etape și nu a mai pierdut din august, atunci când a fost răpusă de Voluntari, scor 2-1.

ADVERTISEMENT