Life

Parastas de șase luni pentru Petrică Mîțu Stoian. Ce a găsit Steliana Sima în camera regretatului artist. Video

Au trecut șase luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar apropiații i-au organizat un parastas așa cum și l-ar fi dorit, ținând cont de fiecare detaliu. Steliana Sima a participat și ea.
02.05.2022 | 12:41
Parastas de sase luni pentru Petrica Mitu Stoian Ce a gasit Steliana Sima in camera regretatului artist Video
Imagini de la parastasul lui Petrică Mîțu Stoian. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Steliana Sima a participat la parastasul de șase luni al lui Petrică Mîțu Stoian. A trecut deja jumătate de an de când artistul nu mai este printre cei vii, iar la eveniment s-au adunat toți cei care l-au iubit.

Imagini de la parastasul lui Petrică Mîțu Stoian

Steliana Sima a spus că a vrut să participe la tot parasatasul, așa că a mers acolo de dimineață. Cel care s-a ocupat de toată organizarea a fost Doru Gușman, impresarul regretatului artist.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artista a povestit că parastasul a fost exact cum și-ar fi dorit regretarul artist, deoarece impresarul său a ținut cont de fiecare detaliu, conform Star Popular.

De asemenea, acesta a dezvăluit că Doru Gușman suferă foarte mult, deoarece el și-a pierdut și soția, și bunul prieten, pe Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

 ”Eu am mers de dimineață pentru că am vrut să particip la tot. Am fost la el acasă, și cu domnul profesor Gușman am plecat la Biserica, s-au făcut toate cele creștinești, apoi la cimitir s-a făcut slujba.

A fost organizat și ținut cont de cel mai mic detaliu. Doru, de fiecare dată când face ceva, spune: asta îi plăcea lui, așa ar fi vrut el… o face pentru sufletul lui.

ADVERTISEMENT

El este foarte greu încercat, sunt doar trei luni între doamna profesor Gușman și Petrică Mitu Stoian.”, a declarat Steliana Sima.

Stelina Sima i-a vizitat camera regretatului artist Petrică Mîțu Stoian

Steliana Sima a putut să meargă în camera în care a locuit în ultima parte a vieții Petrică Mîțu Stoian, unde totul era neschimbat.

ADVERTISEMENT

Doru Gușman a așezat două tablouri mari în living cu persoanele pe care le-a iubit foarte mult, dar nu mai sunt printre noi, a dezvăluit Steliana Sima, care a adăugat că acesta vorbește cu imaginile, dar nu îi mai răspunde nimeni.

”Am fost și în camera lui. E exact cum a lăsat-o. Doru a fost drăguț și m-a lăsat să mă reculeg în camera lui Mîțu. E patul lui așa cum îl lăsase și între perne e tabloul lui.

Stai așa și te gândești… uite cum le-a lăsat pe toate, uite unde se bucură, unde se pregătea să vină să încânte publicul… te năpădesc toate gândurile”, a mai declarat Steliana Sima.

ADVERTISEMENT