Sport

Pariu pe șampanii despre viitorul antrenor de la FCSB! Crăciunescu și Poenaru, dialog spumos: „Bine, îți dau două”

Ion Crăciunescu și Ilie Poenaru au făcut un pariu pe șampanii dacă antrenorul Clinceniului va ajunge sau nu la FCSB.
21.05.2021 | 20:15
Pariu pe sampanii despre viitorul antrenor de la FCSB Craciunescu si Poenaru dialog spumos Bine iti dau doua
Pariu pe șampanii despre venirea la FCSB! Dialog Crăciunescu - Poenaru: „Bine, îți dau două!”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu e convins că sunt șanse mari ca Ilie Poenaru să fie noul antrenor al FCSB-ului după refuzurile lui Marius Șumudică și Nicolae Dică.

Tehnicianul ilfovenilor nu ar spune nu unei astfel de propuneri, însă a mărturisit că nu a vorbit nimic cu Gigi Becali, însă are deja câteva modificări pe care le-ar face dacă ar ajunge la cârma „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Pariul pe șampanii dintre Ion Crăciunescu și Ilie Poenaru

Ion Crăciunescu și Ilie Poenaru au făcut un pariu pe șampanii, în privința venirii sau nu a tehnicianului la FCSB. În cazul în care Poenaru va merge la FCSB, fostul arbitru îi va da două șampanii, în caz contrar, tehnicianul îi va da o șampanie.

Ion Crăciunescu – Pe o șampanie fac pariu că semnați cu FCSB

Ilie Poenaru – Merge și dacă nu iese vă dau eu o șampanie… de fapt dați două șampanii

Ion Crăciunescu – Păi cum, de ce?

Ilie Poenaru – Să fie mai incitant pariul dacă iese și mă duc acolo.

Ion Crăciunescu – Bine, o să dau două șampanii atunci

Ilie Poenaru – O să le beau cu dumneavoastră domnul Crăciunescu, să vedem ce va fi.

Schimbările pe care Ilie Ponaru le-ar face la FCSB

Ilie Poenaru s-a gândit deja la ce schimbări ar face dacă ar fi antrenor la FCSB, deși a precizat că nu a discutat cu nimeni încă: E adevărat ce spune Adi Popa, e meritul conducerii, mi-au dat mână liberă și m-au susținut și în momentele mai grele, a venit chiar și domnul primar la noi și ne-a ridicat moralul. Continuitatea asta pe care am avut-o se datorează și lor, cu muncă și cu modestie.

ADVERTISEMENT

S-a interpretat puțin greșit. Am fost sunat și am fost întrebat. Am spus că sunt sub contract cu Clinceni, vrem să câștigăm la Craiova, pentru că vrem să securizăm locul cinci, pentru că sunt și niște bonusuri financiare din partea clubului. Sunt la final de contract, pot să negociez, dar vreau să vorbesc cu clubul înainte. Sunt deschis pentru oricine, mai ales cu Clinceni.

Da, sunt conștient unde mă duc. Mie îmi place presiunea, dar cred că e importantă comunicarea. Nu cred că se fac schimbările și Oli și Reghe, toți care au fost la FCSB și au făcut performanță, au știut să vorbească și să comunice cu domnul Becali.

ADVERTISEMENT

Pe lângă vânzarea jucătorilor, cred că domnul Becali e interesat și de campionat. Vă spun sincer, nu m-a contactat nimeni, dar poate fi o experiență, cred că deja am o experiență mare din 2011”.

„Pot să gestionez ce e acolo, la Clinceni am scos cam maxim din ce puteam scoate. Am reușit să gestionat bine un vestiar cu greutate, mai ales anul ăsta, uitându-mă doar pe CV-urile jucătorilor. Eu cred că se poate comunica cu domnul Becali.

ADVERTISEMENT

Cu toții ne asumăm niște lucruri în momentul în care mergem acolo. În afară de drepturile TV, cred că domnul Becali a susținut toată Liga 1. Sunt 5-6 cluburi care au supraviețuit datorită domnului Becali.

Una din cerințele mele, dacă ar fi să fie, lotul de jucători ar trebui îmbunătățit și numeric și valoric, ca în momentul în care ți se cere să schimbi, să ai cu ce să înlocuiești”, a spus Ilie Poenaru la TV DigiSport.

Motivul pentru care a picat examenul de licența Pro

Ilie Poenaru a precizat și motivul pentru care a picat examenul Pro, spunând că a încercat să fie unic la una dintre probe, însă examinatorii nu au fost impresionați de ideea sa:

„Am picat examenul la licența pro, pentru că trebuia să fac verticalizarea și să dau pasa filtrantă undeva la 30 de metri, eu am încercat să mă complic, să arăt că se poate facă și din interiorul careului, am coborât pe la 17-18 metri.

Despre asta e vorba. Am fost foarte relaxat și sigur pe mine, am spus că e o idee bună ce am făcut și eu, dar asta a fost. O să reîncep din vară, nu am plătit nimic, banii îi dai după ce termini”.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT