Fotbal intern

Pasiunea necunoscută a lui Gustavo Vagenin: „Cânt orice la chitară”

24.03.2020 | 20:44
Pasiunea necunoscuta a lui Gustavo Vagenin Cant orice la chitara
ADVERTISEMENT

Gustavo Vagenin a revenit în această iarnă la Craiova, dar nu a apucat să debuteze în al doilea mandat în tricoul alb-albastru, Liga 1 fiind suspendată din cauza pandemiei de coronavirus. Cea mai recentă achiziție a Universității a dezvăluit că una dintre pasiunile sale este cântatul la chitară.

Pasiunea necunoscută a lui Gustavo

Gustavo Vagenin a plecat în Anglia după anunțul suspendării competiției interne, pentru a sta cu fratele său, însă la Stoke trebuie să stea fără cele două mari pasiuni ale sale: fotbalul și cântatul la chitară.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de bandă dezvăluie că obișnuiește să cânte mereu, dar, în momentul plecării de la Craiova nu a pus chitara în bagaj, iar în Anglia magazinele de profil au fost închise, din cauza pandemiei de coronavirus.

Sunt în Anglia, la casa fratelui meu. La Craiova eram singur și am decis să plec. Stăm la Stoke, nu sunt multe cazuri, dar s-a închis tot, au rămas deschise doar farmaciile și supermarketurile, stăm închiși în casă.

ADVERTISEMENT

Îmi place să cânt la chitară, mereu cânt. Imediat după ce am ajuns la Craiova, după două zile, am mers să îmi cumpăr o chitară.

Din păcate, aici în Anglia nu am luat-o cu mine și acum nu mai pot ieși din casă. Le-am cântat și băieților de la Craiova, la petrecerea pe care am avut-o după ce am câștigat Cupa României.

ADVERTISEMENT

Îmi place să cânt tot felul de melodii, de la Guns and Roses, de la Oasis, orice”, a declarat Gustavo Vagenin la TV Digisport.

„I-am spus lui Alex Băluță să revină la Craiova”

În prima perioadă de la Craiova, Gustavo Vagenin a alcătuit, alături de Alex Băluță și Alex Mitriță, una dintre cele mai puternice linii de atac din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de bandă brazilian a dezvăluit că păstrează legătura cu Băluța, căruia i-a recomandat să revină la Craiova.

Vorbesc mereu cu Alex Băluță, i-am spus să revină și el la Craiova, dar mi-a zis că nu se pune problema acum, dar în viitor se poate.

Actualul lot de la Craiova este foarte valoros, nu pot să fac o comparație cu echipa din prima mea perioadă, pentru că acum nu am apucat încă să joc”, recunoaște Mitriță.

ADVERTISEMENT
Tags: