Sport

Pasiunile secrete ale lui Octavian Popescu. De la Spiderman la Cristiano Ronaldo. Video

Octavian Popescu a fost provocat să răspundă unor întrebări inedite, chiar în cantonamentul preolimpic al naționalei României.
01.06.2021 | 17:23
Pasiunile secrete ale lui Octavian Popescu De la Spiderman la Cristiano Ronaldo Video
Pasiunile secrete ale lui Octavian Popescu. De la Spiderman la Cristiano Ronaldo. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

De Ziua Copilului, Octavian Popescu a fost provocat la un interviu cu totul și cu totul special, chiar în cantonamentul preolimpic al României U23. De-a lungul celor 10 întrebări am putut afla, printre altele, mâncarea preferată, super-eroul pe care și-ar dori să-l întruchipeze, dar și numele celui mai bun fotbalist din istorie, în viziunea puștiului minune al FCSB-ului.

Deși au trecut doar câteva luni de când a sărbătorit majoratul, acesta se poate lăuda cu 34 de partide, patru goluri și 8 pase decisive în tricoul roș-albastru, în timp ce cota de piață a ajuns, conform transfermarkt.com, la 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Doar două partide de pregătire va avea la dispoziție pentru a-l convinge pe Nicole Dică – cel care coordonează deocamdată lotul U 23 – că merită să evolueze alături de „tricolori” la Jocurile Olimpice. Este vorba despre duelurile cu selecționatele Mexicului și Australiei, programate pe 5, respectiv 8 iunie.

Octavian Popescu și-a dezvăluit pasiunile din afara terenului

Eşti dezordonat sau îngrijit?

– Îngrijit.

Care este filmul sau serialul preferat.

– Prison Break.

 Cine este prietenul tău cel mai bun din fotbal?

– Ovidiu Perianu.

 Care a fost primul tău echipament de fotbal?

– Primul meu echipament de fotbal a fost primit de la bunica mea si a fost al echipei Valencia.

Care este cel mai bun sportiv al tuturor timpurilor?

– Cristiano Ronaldo. Pentru că este muncitor.

Care este cel mai amuzant coleg de la echipa naţională?

– Olimpiu Moruţan.

Ce supererou ţi-ai dori să fii?

– Spiderman.

Care ete prima aplicaţie pe care o deschizi pe telefonul tău?

– Whatsapp.

Emoticonul favorit şi dacă-l poţi imita.

– Inimioara.

 Mâncarea ta preferată?

– Pastele.

Fiorentina îl monitorizează cu atenție: „Se află pe listă”

Evoluțiile din sezonul recent încheiat l-au adus pe Octavian Popescu în atenția marilor cluburi europene. Potrivit firenzeviola.it, printre ele se numără și Fiorentina, care l-a monitorizat în ultima perioadă și s-ar putea arăta interesată de transferul său.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, jucătorul român de la FCSB, născut în 2002, se află pe lista Fiorentinei. Poate astfel să le calce pe urme unor jucători precum Ianis Hagi, care a jucat la Fiorentina, ori Mihăilă sau Man, de la Parma”, au anunțat italienii.

De altfel, gruparea viola și-a asigurat recent serviciile unui alt jucător român de perspectivă – Louis Munteanu (18 ani), de la FC Viitorul – în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. Acesta evoluează constant la lotul selecționatei U19 și chiar a fost inclus în lotul primei echipe pentru câteva meciuri din Serie A.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a fixat o clauză de reziliere uriașă

În calea acestei mutări stau, însă, atât prețul cerut de patronul FCSB în schimbul „perlei” sale, cât și clauza de reziliere uriașă, demnă de echipe precum Real Madrid, Barcelona sau Bayern Munchen, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la începutul acestui an.

M-a întrebat Mihai (n.r. Mihai Stoica): ”Dacă primești ofertă…?”. Îl dau de la 20 de milioane în sus, dar fără 20% procent nu pleacă. La Man, mai am 5%. Singurul jucător care nu va pleca fără 20% e Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc”, spunea Gigi Becali, impresionat de calitățile tânărului mijlocaș.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT