News

Pățania unei tinere de 20 de ani care a vrut să facă TikTok-ul perfect în gara din Cluj. Fata e în stare gravă: ”Uitați ce a rămas din ea”

O tânără de 20 de ani a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a încercat să realizeze filmarea perfectă pentru contul ei de TikTok.
16.03.2024 | 21:07
Patania unei tinere de 20 de ani care a vrut sa faca TikTokul perfect in gara din Cluj Fata e in stare grava Uitati ce a ramas din ea
Doi tineri au urcat pe un tren, în gara din Cluj, și au fost la un pas de moarte / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Scena dramatică s-a petrecut în gara din Cluj, într-o zonă în care trenurile sunt pregătite pentru plecarea în cursă. Aici, fata a urcat pe un tren, însoțită de un alt tânăr. Cei doi și-au propus să realizeze fotografii și filmări pe care să le posteze online, însă ideea s-a dovedit a fi extrem de periculoasă.

Tânăra care a vrut să filmeze un TikTok a scăpat ca prin miracol cu viață

Cei doi tineri care au urcat pe tren au fost electrocutați. Dacă băiatul a scăpat cu doar câteva arsuri în zona brațului, fata a suferit un șoc atât de puternic încât a fost aruncată lângă șine.

ADVERTISEMENT

”Uitați ce a rămas în urmă. Hainele arse! Cureaua… S-a suit să facă TikTok aici și a căzut și i-a curentat. (…) da, și pe domnu’ doar mâna l-a curentat și l-a luat poliția”, a povestit un martor cotat de Știrile Pro TV.

Din fericire, tânărul de 24 de ani rănit a găsit resurse să sune la 112, iar intervenția rapidă a salvatorilor a făcut ca fata să fie încă în viață.

ADVERTISEMENT

”Prezenta traumatisme și arsuri severe, i-au fost acordate îngrijiri medicale de urgență, iar ulterior a fost transportată la spital”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj, potrivit sursei citate.

Moda selfie-urilor pe tren are consecințe mortale

Liniile de tensiune la care sunt conectate trenurile electrice au o intensitate foarte mare, de circa 27.000 de volți. Acest lucru determină un câmp electric de aproximativ 1,5 metri.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, nu este nevoie să atingi cablul electric pentru a suferi răni grave sau incompatibile cu viața.

Cazul tinerei de la gara din Cluj nu este singular. În trecut exista o adevărată modă a selfie-urilor realizate pe tren, multe dintre acestea încheinduse tragic pentru protagoniști.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri care au fost la un pas de moarte în gara de la Cluj locuiesc în Brașov.

Tags: