Sporturi

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, organizează un turneu de tenis în luna mai! „Vor fi premii de milioane de dolari”

19.04.2020 | 15:49
Patrick Mouratoglou antrenorul Serenei Williams organizeaza un turneu de tenis in luna mai Vor fi premii de milioane de dolari
ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a anunțat că va organiza un turneu de tenis în luna mai, care va fi dotat cu premii de milioane de dolari.

Patrick Mouratoglou va organiza un turneu de tenis în luna mai

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a anunțat că va organiza un turneu de tenis, care va debuta în weekendul 16-17 mai: „Ultimate Tennis Showdown este o alternativă a ceea ce există deja, o platformă pentru talentul incredibil al jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio indoială ca acest turneu, unde vor fi premii de milioane de dolari, are potențialul să fie una dintre cele mai bune competiții din tenis la nivel mondial”.

Turneul se va desfășura lângă Academia de tenis a antrenorului, de lângă Nisa. Ultimate Tennis Showdown își propune să atragă fani tineri din toată lumea și să reinventeze experiența spectatorilor, iar fanii vor putea interacționa prin intermediul platformelor de streaming.

ADVERTISEMENT

Mouratoglou a lăudat-o pe Simona Halep

Patrick Mouratoglou a lăudat-o pe Simona Halep, după finala cu Serena Williams de la Wimbledon: „Halep a făcut un meci superb în finala de la Wimbledon, a fost mult mai agresivă ca de obicei și aproape ca nu a comis greșeli, însă sunt sigur că într-o mare măsură lovea mingea atât de bine din cauza că a văzut ce are de partea cealaltă a fileului.

Când simți că adversara ta lovește mingea scurt, fără să aibă puterea ei obișnuită, încrederea ta crește. Te face să te simți mai puternică și să joci mai bine”.

ADVERTISEMENT

„Probabil că Simona Halep nu se aștepta niciodată să joace pentru titlul de la Wimbledon și a intrat în finală fiind conștientă că a pierdut nouă din ultimele 10 meciuri cu Serena.

Atunci când nu ai nimic de pierdut într-un meci și victoria poate fi doar un bonus este ușor să fii relaxată și sa lovești mingea cu o mare libertate. De asemenea, dacă simți că adversara ta este sub presiune, te relaxezi complet”, a mai spus Patrick Mouratoglou.

ADVERTISEMENT