Sport

Patrick Mouratoglou, prima reacţie după eliminarea Simonei Halep de la US Open 2022: “O mare dezamăgire”

Patrick Mouratoglou a oferit o primă reacţie după ce Simona Halep a fost eliminată de la US Open 2022. Fostul număr 1 mondial a părăsit turneul încă din turul 1.
31.08.2022 | 21:10
Patrick Mouratoglou prima reactie dupa eliminarea Simonei Halep de la US Open 2022 O mare dezamagire
Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după eliminarea Simonei Halep de la US Open 2022
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost eliminată rapid de la US Open, după 2-6, 6-0, 4-6 cu Daria Snigur, şi a părăsit ultimul turneu de Mare Şlem al anului încă din turul 1. La două zile de la eliminarea româncei, Patrick Mouratoglou, antrenorul ei, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook.

Prima reacţie a lui Patrick Mouratoglou după eliminarea Simonei Halep de la US Open 2022

Patrick Mouratoglou a susţinut că eliminarea Simonei Halep de la US Open 2022 a fost o mare dezamăgire, dar a ţinut să-i mulţumească elevei lui pentru felul cum s-a antrenat la turneele premergătoarea competiţiei de la New York.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, este sfârșitul sezonului nostru din SUA. S-a încheiat cu o mare dezamăgire imediat după un rezultat grozav cu titlul la Toronto.

Orice s-ar întâmpla, bine sau rău, ceea ce contează întotdeauna cel mai mult este încrederea în acest proces și sentimentul profund de a face lucrurile potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc, Simona Halep, pentru că ai dat totul în fiecare zi. Este tot ce ar putea cere un antrenor. Multumesc echipă, Arnaud Restifo si Candice.

Mulțumesc tuturor fanilor și în special românilor pentru că au fost incredibil de susținători atât la ​​victorie, cât și la înfrângere. Este timpul să ne pregătim pentru următoarele provocări”, a fost mesajul postat de Patrick Mouratoglou pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, prestaţii dezamăgitoare la US Open. A patra eliminare în turul 1

Dintre cele patru turnee de Mare Şlem, US Open este cel unde Simona Halep nu s-a simţit prea bine de-a lungul timpului. Românca a părăsit turneul rapid, după turul 1, în patru ocazii diferite, în 2010, 2017, 2018 şi 2022.

Cea mai bună performanţă obţinută la US Open a venit la ediţia din 2015, când a ajuns până în semifinale. În urmă cu şapte ani, Simona Halep, care era a doua favorită a turneului, a fost eliminată surprinzător de Flavia Pennetta, cea care avea să şi câştige trofeul.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu, în 2016, Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 6-3. În rest, românca nu a mai obţinut alte performanţe notabile la US Open, turneu unde a bifat 12 participări.

ADVERTISEMENT