Sport

Patrick Mouratoglou, vești despre starea de sănătate a Simonei Halep: ”Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat”

Simona Halep a avut un atac de panică la meciul din turul 2 de la Roland Garros 2022, dar Patrick Mouratoglou anunță că jucătoarea a trecut cu bine peste moment.
28.05.2022 | 20:25
Patrick Mouratoglou vesti despre starea de sanatate a Simonei Halep Lasam in urma ce sa intamplat
Simona Halep s-a întors la Paris pentru a pregăti sezonul pe iarbă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a părăsit prematur întrecerea din capitala Franței și a vorbit deschis despre problemele avute la întâlnirea cu Qinwen Zheng.

Patrick Mouratoglou a vorbit despre atacul de panică al Simonei Halep

La două zile după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros 2022, Patrick Mouratoglou a anunțat că jucătoarea se simte mult mai bine și în curând va începe pregătirile pentru sezonul de iarbă.

ADVERTISEMENT

”Da, Simona se simte excelent! Bineînțeles că este nemulțumită de rezultat și de ceea ce s-a întâmplat, dar la o oră după meci a fost ok. Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat și suntem gata să reîncepem treaba, e nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate”, a spus antrenorul francez într-un videoclip postat pe contul de Instagram.

Cu o zi în urmă, Mouratoglou a mărturisit că este principalul vinovat pentru sezonul de zgură ratat al fostului lider mondial și și-a cerut scuze fanilor că jucătoarea nu a mai avut rezultatele bune din trecut, dar a promis că împreună vor munci pentru a ajunge din nou în vârf.

ADVERTISEMENT

Lăudată de mari campioni ai tenisului

Doi foști mari campioni din lumea tenisului, Tim Henman și Mats Wilander, au lăudat-o pe Simona Halep pentru faptul că a avut curajul să vorbească deschis despre problemele întâmpinate.

”În primul rând, nu ne dorim să se întâmple, este foarte nefericit că se întâmplă. Dar cred că este atât de curajos și atât de onest din partea Simonei să vină și să vorbească despre ce i s-a întâmplat, pentru că simt că asta poate avea un impact pozitiv asupra altora, dacă se luptă cu o problemă de sănătate mintală, să aibă curajul să vorbească despre asta și să ceară ajutor.

ADVERTISEMENT

Simona este aici de mulți ani, a câștigat titluri importante, așa că asta arată că i se poate întâmpla oricui. Mi s-a părut uimitor, cu adevărat elegant, după o înfrângere foarte dificilă, în circumstanțe dificile, să iasă și să vorbească despre asta”, a declarat Henman, pentru Eurosport.

”Au fost momente înfricoșătoare pentru ea. Nu știi ce se întâmplă. A fost o mișcare bună din partea ei să iasă și să explice ce s-a întâmplat: ‘Sunt zâmbitoare și sunt pregătită să continui’. Deci, aceasta este o mișcare strălucită de PR, de asemenea, pentru a le arăta adversarilor ei că este ceva ce nu a mai experimentat până acum”, a afirmat și Wilander.

ADVERTISEMENT

A renunțat la Virginia Ruzici pentru o firmă suedeză

La 48 de ore după eliminarea dureroasă de la Roland Garros 2022, Simona Halep a anunțat o schimbare majoră în echipa sa. Campioana noastră a renunțat la colaborarea cu managerul Virginia Ruzici, cea care i-a fost alături în ultimii 14 ani, și a semnat cu o firmă suedeză, condusă de Nina Wennerstrom.

În vârstă de 43 de ani, Nina Wennerstrom este o fostă jucătoare de tenis din Suedia, care însă nu a strălucit niciodată. Cea mai bună clasare a sa din carieră a fost în septembrie 2001, locul 643.

Ea a fondat Wesport în 2014 și în prezent este directorul companiei. Wennerstrom are peste 14 ani de experiență în industria internațională de management sportiv și de-a lungul carierei a recrutat și reprezentat unii dintre cei mai buni sportivi din lume.

ADVERTISEMENT