Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Patronul unei echipe din SuperLiga a anunţat primele în direct: „300 de euro în play-off şi 200 în play-out!”

Care sunt primele la o echipă din SuperLiga. Diferență consistență între o calificare în play-off și clasarea pe un loc de play-out.
08.03.2024 | 15:10
Patronul unei echipe din SuperLiga a anuntat primele in direct 300 de euro in playoff si 200 in playout
Patronul unei echipe din SuperLiga a anunţat primele în direct: „300 de euro în play-off şi 200 în play-out!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi este una dintre cele cinci echipe din SuperLiga care se bat pe ultimele două locuri de play-off în runda cu numărul 30, cea care trage cortina peste sezonul regulat. Patronul Laszlo Dioszegi a anunțat ce prime au covăsnenii.

Ce prime are Sepsi dacă intră în play-off

Laszlo Dioszegi o vrea cu orice preț în play-off pe Sepsi, chiar dacă echipa din Sf. Gheorghe nu stă doar la mâna ei. Covăsnenii trebuie să câștige la Ploiești, cu Petrolul, dar stau și la mâna rezultatelor de la celelalte partide: FC Voluntari – U Cluj, Farul – FC Botoșani, CFR Cluj – Hermannstadt și Dinamo – UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu intrăm în play-off nu este un capăt de țară. Noi vrem neapărat să intrăm în play-off, dar dacă nu se întâmplă ne concentrăm pe locurile 7 și 8, pentru că nu avem ce să facem.

Trebuie să strângem rândurile și să luptăm pentru aceste locuri. Nu ne gândim așa . Vrem să intrăm în play-off, chiar dacă o să ratăm Conference League. Desertul ar fi ca astăzi să câștigăm și U Cluj să facă un egal la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Noi nu ne temem. Știm că în fotbal dacă pierzi 3-4 meciuri ești acolo jos. Eu aș prefera să intrăm în play-off foarte mult și garantez că jucătorii își vor da silința să strângă cât mai multe puncte.

Să strângem vreo 11, 12, 13 puncte, realistic vorbind. Dacă ajungem în play-off și facem 13 puncte putem să țintim locul 4, chiar dacă nu jucăm în Conference League”, a declarat Laszo Dioszegi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e LIVE pe FANATIK.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Am stabilit de dinaintea campionatului”

Înaintea meciului de pe „Ilie Oană”, Sepsi este locul 7, cu 40 de puncte, la fel ca Hermannstadt și UTA. Deasupra se află Farul și Universitatea Cluj, cu 42, respectiv 41 de puncte.

„Întotdeauna punem în fața un țel mai măreț ca jucătorii să aibă de ce să lupte. E normal dacă joacă cu CFR, cu FCSB, cu Rapid, atunci au un premiu dublu și atunci sunt motivați și financiar că să lupte pentru locul 4.

ADVERTISEMENT

Și în play-out au prime. Am stabilit de dinaintea campionatului că fiecare punct e 300 de euro în play-off și 200 de euro în play-out”, a adăugat patronul covăsnenilor.

“SACRIFICAM CONFERENCE LEAGUE!” | Anuntul NEASTEPTAT al patronului Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi

ADVERTISEMENT