News

Patronul unor restaurante din București, atacat în stil mafiot. A fost bătut și împușcat de motocicliștii Hell’s Angels

Patronul unor restaurante din Capitală a fost bătut și împușcat. Agresorii afaceristului ar fi motocicliștii Hell’s Angels.
15.06.2023 | 12:47
Patronul unor restaurante din Bucuresti atacat in stil mafiot A fost batut si impuscat de motociclistii Hells Angels
Patronul unor restaurante din București, atacat. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Hepta.ro/ Captura Observator News
ADVERTISEMENT

Patronul unor restaurante din București a fost atacat în stil mafiot. Bărbatul a fost bătut și împușcat de mai mulți motocicliști care ar face parte din clubul Hell’s Angels. Incidentul violent a avut loc miercuri seara.

Patronul unor restaurante a fost atacat. Motocicliștii Hell’s Angels l-au agresat

Din cercetările polițiștilor reiese că victima se afla în fața unuia dintre restaurantele sale, pe strada Traian din Sectorul 2. Alături de el erau alți trei bărbați. La un moment dat, mai mulți motocicliști s-au apropiat de aceștia și l-au atacat pe patron.

ADVERTISEMENT

Se pare că unul dintre motocicliști ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc spre afacerist și spre unul dintre prietenii lui. Mai mult, un alt agresor ar fi aruncat spre aceștia cu un ciocan.

Omul de afaceri a încercat să scape de motocicliști, dar a fost prins. Bărbații l-au lovit cu pumnii și picioarele. Totodată, omul ar fi fost tăiat la piciorul drept de unul dintre agresori, conform aktual 24.ro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a ajuns la spital

La fața locului au ajuns polițiștii și două echipaje medicale SMURD. Afaceristul a fost preluat de medici și transportat la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală din cauza rănilor provocate de atacatori.

„La data de 14 iunie 2023, in jurul orei 20.20, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 8 au fost sesizati cu privire la faptul ca, la un restaurant din Sectorul 2, are loc o agresiune intre mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii, care au identificat doi barbati, unul dintre ei fiind preluat de un echipaj medical si transportat la o unitate spitaliceasca, in vederea acordarii de ingrijiri medicale”, au transmis polițiștii din Capitală.

Potrivit surselor din anchetă, agresorii ar fi 12 motocicliști care fac parte din clubul Hell’s Angels. Se pare că bărbații ar fi de naționalitate străină. Victima este patronul restaurantelor El Torito si Banjo Jack.

ADVERTISEMENT

Agresorii sunt căutați de oamenii legii. Cercetările sunt în desfășurare pentru identificarea și depistarea motocicliștilor. Deocamdată, nu se știe ce motiv au avut indivizii să îl atace pe omul de afaceri.

Amintim că în luna aprilie, un incident similar a avut loc în București. Unul dintre co-fondatorii conceptului Nuba a fost înjunghiat în fața unei cafenele din Dorobanți. Jean Sasu ar fi fost urmărit timp de două zile de atacatorul său.

ADVERTISEMENT